BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Geleli 2,5 Ay Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Dostum hoşgeldin... Gerçekten çok iyi bir insansın benimde 2 tane yaptığım önemli projelerim vardı birini paylaşmıştım.Bir karaktersiz mod beni çekemediği için konumu kitledi. Özel olarak görüşürsek bu projeleri birlikte paylaşabiliriz.Hatta metin 2'nin tüm texture dosyalarını hd yapıp muhteşem bi oyun koymak istiyordum. ama bana yardım edecek kişi olmadığından dolayı bu düşüncemden vazgeçmiştim.Gerçekten bana yardım edebilirsen seninle bu projeyi gerçekleştirebiliriz.

Önemli projemden bir kare:
433xp.png

433ym.png

Daha detaylı bilgi için konumu incelersen sevinirim:
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...09-metin2-grafik-modu-v10-cikti-sabitlik.html

Son düzenleme:
Hoşbulduk :)

Dostum hoşgeldin... Gerçekten çok iyi bir insansın benimde 2 tane yaptığım önemli projelerim vardı birini paylaşmıştım.Bir karaktersiz mod beni çekemediği için konumu kitledi. Özel seninle olarak görüşürsek bu projeleri birlikte paylaşabiliriz.Hatta metin 2'nin tüm texture dosyalarını hd yapıp muhteşem bi oyun koymak istiyordum. ama bana yardım edecek kişi olmadığından dolayı bu düşüncemden vazgeçmiştim.Gerçekten bana yardım edebilirsen seninle bu projeyi gerçekleştirebiliriz.

Önemli projemden bir kare:
433xp.png

433ym.png

Daha detaylı bilgi için konumu incelersen sevinirim:
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...09-metin2-grafik-modu-v10-cikti-sabitlik.html
Öncelikle teşekkür ederim. Hoşbulduk kardeşim. SS'den de anlaşıldığı gibi sende başarılısın. Zaten herşey zamanla öğrenilir. Hepimiz profesyonelce bütün bilgilere sahip değiliz. Şuan bir oyun yapıyoruz standarttan farklı bir oyun. Göz atayım konunuda oyunda kullanırız ya da paylaşırız. Ulaş bana ; maxmi33@hotmail.com

Hoş geldin

inş. aradıgını bulursun ve yararlı konular paylaşarak dier userlerimize yardımcı olursun.
Hoş bulduk. Dediğin gibi olması dileğiyle. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri