Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Bot Güncellemeleri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KobeBryant25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 951
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Botların Sürümleri Sabbite Var Bildiğimiz Gibi. Ama Bazen Botların Yeni Sürümü Çıktığında Sabitteki Konulara Geç Ekleniyor.Başkalarıda Forumda Botların Yeni Sürümlerini Paylaşıyor. Bende Forumda Kirlik Olmasın Diye Bu Konuyu Açtım Artık Botlar Güncellendiğinde Sabitlerde Göremessek Bu Konu Altında Paylaşın. Kendiniz Forumda Konu Açıp Forumu Kirletmeyin.

Arkadaşlar Botların Sürümleri Sabbite Var Bildiğimiz Gibi. Ama Bazen Botların Yeni Sürümü Çıktığında Sabitteki Konulara Geç Ekleniyor.Başkalarıda Forumda Botların Yeni Sürümlerini Paylaşıyor. Bende Forumda Kirlik Olmasın Diye Bu Konuyu Açtım Artık Botlar Güncellendiğinde Sabitlerde Göremessek Bu Konu Altında Paylaşın. Kendiniz Forumda Konu Açıp Forumu Kirletmeyin.

Kİrlilik Şimdiden Oldu bildiriyorum

kardeş sende her eşyi bir konu ypamak için konu açamazsın konu kilit yiyecek forumda ve bu bölümde yenisin yakında senden başlarsın konu açmaya hespi kitlenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri