HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haklı sen çıkmadığın için polemiğe girmemeyi tercih ettin normal bir insan davranışı gösterdin TebriklerPolemiğe girdim farkında olmadan.Polemiğe girmedim girmeyeceğim.
HERŞEYİ YAŞAYAN BİLİR.SÖYLEYEN DEĞİL.

1.cisi eğer yeni kurulmuş vb. PC ise zararlı değildir.
2.si kernel&system sistem yavaşlatıcı bir virüstür.Az cpu harcamasına rağmen esas yavaşlatan o değildir.Yardımcı farklı bi program ile sistemi yavaşlatır.Bana bilgisayarımı öğretmeyin.
Türkçe Kurallarına Uyum Gösterir misiniz ?
Hem Nokta (. ) Kullanıp inci ( inci - ücnü - üncüsü ) Gibi Harf ( Sözcük ) ve Şekiller Türk Dil Klavuzuna Göre Hatalıdır .
Son düzenleme:
Herkes konuŞmayi bİlİr.ben bİlİrİm ne yaŞadiĞimi.son gÜnlerde forum İÇİn reklam yaptik.sİteyİ hackledİler.daha sonra bİr daha yaptik.son zamanda hİle paylaŞimi yapicaktim deneme İÇİn İndİrdİm.kernel detectİve kullanmak gerekİyordu kullanmak İÇİn aktİve ettİm.1-2 saat kullandiktan sonra bİr ekranda admİn nİcklİ kİŞİ baĞlanip dosyalarini sİlİyorum.eĞer pcnİ kapatirsan pc ÇÖkecek dedİ.bİlgİsayar Şuan full trojan.a adli vİrÜs var baŞima bela almamak İÇİn vede soydu dememenİz İÇİn botu durdurdum 2 gÜn sonra yİne yapicam merak etmeyİn.herŞeyİ yaŞayan bİlİr sÖyleyen deĞİl.
lan al işde trojen bahanesiyle charları soycak aklı sıra git kumla oyna yetti ya
BEN FORUMU BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR SİZİN GİBİ basit kişilerle uğraşamıyacağım.Salak halen daha soyacaktı diyo.Ö.m atıp 2 saat önce oldu bu olay.sii... gidin bakın çaındı birşeyniz.Gerizekalılar.
defol birader senlik bi durum yok istediğin zaman gidbilirsin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)