Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Hayır. İlk başta root ile girip ayarlamalrı yapıyorsun. Oyunu açacağında Metin2 kullanıcı adı ile açıyorsun.Kardeş yanlış bilgi vermişsin root olarak girmeyince ayarları yapamıyosun.
Benim bahsettiğimde buydu zaten sen öle sadece metin2yi yazmışsın değiştirmelisin bilmeyenler için ama başarılı ben bağlandım şimdi item alma işlemlerine başlıyacağımHayır. İlk başta root ile girip ayarlamalrı yapıyorsun. Oyunu açacağında Metin2 kullanıcı adı ile açıyorsun.

Sağ ol.Benim bahsettiğimde buydu zaten sen öle sadece metin2yi yazmışsın değiştirmelisin bilmeyenler için ama başarılı ben bağlandım şimdi item alma işlemlerine başlıyacağım![]()
Sağ ol.
Kardeş senden özür diliyorum çok meşgul ettim ama bir sorun daha var ben herşeyi yaptım filezilla ,navicat bağlantıları tamam ancak bu filesin içindeki slient dosyasında bir sorun var galiba ben başka packtan girdimmi oyuna giriyor ama bu verdiğin packtan girdimmi girmiyor rootuda editledim eğer sana zahmet olmazsa bana root.epk/eix i 192.168.1.100 olarak editleyebilirmisin.
-Virtual Box Uyumludur.
----------------------------
=> Virtual Box Bilgileri ;
Kullanıcı Adı ; Metin2
Şifre ; changeme
=> Putty Bilgileri ;
Kullanıcı Adı ; root
Şifre ; changeme
Şifreleri Yazıyom Girmio Maxmi Yardım Et
=> Virtual Box Bilgileri ;
Kullanıcı Adı ; Metin2
Şifre ; changeme
=> Putty Bilgileri ;
Kullanıcı Adı ; root
Şifre ; changeme
Şifreleri Yazıyom Girmio Maxmi Yardım Et
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)