Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
....
Son düzenleme:
Fuck client!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maxmi plsss client
IDM İle İndir

Muroo bu files m2m nin filesi biraz incelersen m2m nin ne olduğunu öğrenir daha sonra yorum yaparsın.
Arkadaşın paylaşmasındaki amaç belirttiği gibi filesten quest veya mysqlden istediğin tabloları almak için paylaşıldı dileyende aynı şekilde kurup kullanabilir içinde parayla alamayacağın map ve questler var.
ZEKASIZ APTAL bende bunu söylüyorum 2011 filesteki gibi olmasını istiyorum oyunun wslik server olsa bile günışığı baron kutsal en yüksek silahlar kraliyetler en yüksek zırhlar olacak GERÇEK METİN2 OYDU SIÇTINIZ ORTALIĞIN İÇİNE ŞİMDİ
Kimse senin isteğine göre hareket etmek zorunda değil. Kendi görüşün kendinedir. Yorumlarına dikkat et, terbiyeni takıl. BİLDİRİLDİZEKASIZ APTAL bende bunu söylüyorum 2011 filesteki gibi olmasını istiyorum oyunun wslik server olsa bile günışığı baron kutsal en yüksek silahlar kraliyetler en yüksek zırhlar olacak GERÇEK METİN2 OYDU SIÇTINIZ ORTALIĞIN İÇİNE ŞİMDİ
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)