Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MaXmi''ALINTIDIR'' 'Server Files M2M Files + Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 482
  • Görüntüleme Görüntüleme 67K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtem_proto.sql ve Mob_proto.sql İndir 14-08.2012 Güncelleme ;
Virüs Total ;

aq kaç defa inciar yazdım 2 gundur bu aq maxsiyle ugraşıooz sokarım başka filesmi yokk AQ ADAM GBİİ ANLATMIODA BİRİDE YARDE YARDIMCI OLMUO AQ BIRAK Q MAXSİ

BİZ VİRTUAL BOXTAN ANLAMAYIZ ADMA GİBİ VURTUAL PC DEN KOYUN VHC DE DOYSASI A Q KURALIM YOKSA BB

Kardeş o sorun FreeBSD başlarken "login:" kısmına "root" yazdığın için oluyor."login:" kısmına "metin2" yazdıktan sonra, "iniciar" yazacaksın sonrada kanalı seçip enter'a basacaksın bukadar basit.(Tırnak işaretleri hariç!) Bu arada kimseye hakaret etmene gerek yoktu birazcık insan ol. :mad:

Bazı kişiler çalışmıyor demiş. :m08: Çalıştığına dair kanıt :
bwnu9.png

Keşke files ve client Macarca yerine Türkçe olsaydı, yinede tekrardan teşekkürler MaXmi !!!

Son düzenleme:
Şuan ayıkladım ekleme olarak kullanacaksınız. Kelimelerin türkçe karşıtları zor kendim isim veriyorum bazılarına.

MaXmi dostum bir sorum olacak ben sadece mapları aldım.Bu filesden kendi filesime attım.Sadece eklediğim mapların gözükmesi için hangi pack gereklidir? itemler vb.. hariç.
:)

Son düzenleme:

Kardeş o sorun FreeBSD başlarken "login:" kısmına "root" yazdığın için oluyor."login:" kısmına "metin2" yazdıktan sonra, "iniciar" yazacaksın sonrada kanalı seçip enter'a basacaksın bukadar basit.(Tırnak işaretleri hariç!) Bu arada kimseye hakaret etmene gerek yoktu birazcık insan ol. :mad:

Bazı kişiler çalışmıyor demiş. :m08: Çalıştığına dair kanıt :
bwnu9.png

Keşke files ve client Macarca yerine Türkçe olsaydı, yinede tekrardan teşekkürler MaXmi !!!
Eyvallah kardeşim.

MaXmi dostum bir sorum olacak ben sadece mapları aldım.Bu filesden kendi filesime attım.Sadece eklediğim mapların gözükmesi için hangi pack gereklidir? itemler vb.. hariç.
:)
Şöyle diyeyim ;
Bütün m2m'nin yeni item ve map packleri ;
m2mpatch1
m2mpatch2
m2mpatch3
m2mpatch4
m2mpatch5
m2mpatch6
textureset
pc
pc2
item
terrain
root/atlasinfo.txt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri