Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
off biri anlatsın şu arkadaşa gözünü seveyim 
dur anlatayım
kbotun ıd şifresi oluyo darkorbit degil kbotun ıd şifresi o ıd şifre girince süre yazar para verdiysen 6000day yazar benimde öyle ben onu verdim sevgili kardesim carın ban olsa bile girersin oraya

dur anlatayım
kbotun ıd şifresi oluyo darkorbit degil kbotun ıd şifresi o ıd şifre girince süre yazar para verdiysen 6000day yazar benimde öyle ben onu verdim sevgili kardesim carın ban olsa bile girersin oraya

Ellemiyorumoff biri anlatsın şu arkadaşa gözünü seveyim
dur anlatayım
kbotun ıd şifresi oluyo darkorbit degil kbotun ıd şifresi o ıd şifre girince süre yazar para verdiysen 6000day yazar benimde öyle ben onu verdim sevgili kardesim carın ban olsa bile girersin oraya![]()
benm ıbotum var şaka yapayım dedimde yedin yollamışın hemen ben IBOTU mobil ile aldım banka falan anlamıyorum :/Ellemiyorumbenm ıbotum var şaka yapayım dedimde yedin yollamışın hemen ben IBOTU mobil ile aldım banka falan anlamıyorum :/
Başkalarının Hakkıyla Şaka Yapılmaz olsa olsa eşşek şakası olur bu yaptığın
birtek sen degilsin fake carın sfre degistirdm tamamdır sözüm şu seni geçtim fake ve hırsızlar amacınız ne şu ramazanda
ayrıca nokscek ne zaman basladın darkorbite ya :S
ayrıca nokscek ne zaman basladın darkorbite ya :S
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)