mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Bakarmısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spacey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dün aldım bende.
şuan gayet sorunsuz 50 online :D
herkeze tavsiye ederim.

balkan.biz.tr
balkan bilişimi
diyosun?
onlar turkmmo.com reklam verdi
zaten görebilirsin
güvenilir yabancı firma olduğu için rank vermiyorlar.
türklerden daha iyi makinaları var
gözün kapalı al derim.

Adamlar Türkiye den sunucu kiralıyorlar- Radore verimerkezinden, Türklerden daha iyi makinaları oluyor orası ilginç. %100 DDOS koruması veriyorlar Radore den alıp hemde sizde bunları yiyorsunuz, biz.tr adında domain alıyorlar yabancı firma oluyorlar ilginç ki ne ilginç.

Turkmmo reklam için yanlış yapıyor şuan 150 tl vererek katagori reklamı alıp birde başka yere konu açtırıyor gerçekten gülünç durum.

Adamlar Türkiye den sunucu kiralıyorlar- Radore verimerkezinden, Türklerden daha iyi makinaları oluyor orası ilginç. %100 DDOS koruması veriyorlar Radore den alıp hemde sizde bunları yiyorsunuz, biz.tr adında domain alıyorlar yabancı firma oluyorlar ilginç ki ne ilginç.

Turkmmo reklam için yanlış yapıyor şuan 150 tl vererek katagori reklamı alıp birde başka yere konu açtırıyor gerçekten gülünç durum.

Ttnet dc den alıyorum dese tamam inanacam oranın makinaları %100 ddos korumalı :m08::m08::m08:

Bazı arkadaşlarımız bizi çekememiş
bazı müşterilerimizde bizi desteklemiş.
ancak ortak noktamız ddos korumasıdır.
datacenterin ddosu önemli değil sizin bireysel olarak yaptığınız ddos önemlidir.
zaten alanlar bizi bilir.
çekemeyenler yurt dışı yani bulgaristanı arayabilir.
numaralarımız sitemizde ve konumuzda mevcut
eğer derseniz ben yurtdışını arayamam
bırakın numaranızı biz sizi arayalım...

Saygılarımla,
www.balkan.biz.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri