Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Benim Serverimde Tüm Korumalar Var Fakat Sitemde Bi Açık Var Mysql Şifremi Buluyorlar Ve Navicata Girip [GM]Çarımın Şifresini Değiştirip
Oyuna Giriyor Sonra HackeD By Bilmem Ne Yazıyor Arkadaşlar Sitemde Ne Açığı Olabilir Ve Nasıl Kapata Bilirim Bu Adamlar Navicatıma Nasıl Erişiyor Yardım Edin Lütfen Ramazan Ramazan Dertleri Ne
YARDIM EDİPTE BENİ ÇÖZÜME ULAŞTIRANA +REP ALAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN
HAYIRLI RAMAZANLAR
Oyuna Giriyor Sonra HackeD By Bilmem Ne Yazıyor Arkadaşlar Sitemde Ne Açığı Olabilir Ve Nasıl Kapata Bilirim Bu Adamlar Navicatıma Nasıl Erişiyor Yardım Edin Lütfen Ramazan Ramazan Dertleri Ne

YARDIM EDİPTE BENİ ÇÖZÜME ULAŞTIRANA +REP ALAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN
HAYIRLI RAMAZANLAR
Config Dosyanı Base64 İle Şifrele Sorun Kalmayacaktır.
Konu Açmak Yerine Metin2 PvP Panel - Web Yardımlaşma Ve Dayanışma Topici 'ni Kullanın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konu Açmak Yerine Metin2 PvP Panel - Web Yardımlaşma Ve Dayanışma Topici 'ni Kullanın.
Config Dosyanı Base64 İle Şifrele Sorun Kalmayacaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Evet Şifreledim Fakat Adam Ayarlarım159.php yide Görüyor Galiba Bana Admin Panel Şifremide Söledi ?
Evet Şifreledim Fakat Adam Ayarlarım159.php yide Görüyor Galiba Bana Admin Panel Şifremide Söledi ?
Tüm Config Dosyalarını Demiştim,Ayarlarim159.php Dosyanıda Şifrele.
Tüm Config Dosyalarını Demiştim,Ayarlarim159.php Dosyanıda Şifrele.
Onuda Şifrelince Site Bozuluyor T.w Versem Yaparmısınız Lütfen