Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İptal tekrar edilecektir.
Son düzenleme:
Rastgele seçme modunda yaptım çekilişi ve herkesi ekledim bana havadan gelen bir gemide haksızlık yapmam adi bi herif değilim merak etme
bu şekilde olmuyorsa illa tek tek modda izlemek istiyorsanız iptal edelim katılımcıların 3 de 1 i bu şekilde olmasının haksızlık olduğunu düşünüyorsa iptal ederim.
bu şekilde olmuyorsa illa tek tek modda izlemek istiyorsanız iptal edelim katılımcıların 3 de 1 i bu şekilde olmasının haksızlık olduğunu düşünüyorsa iptal ederim.
Son düzenleme:
ben onu sormadım neden aniden çıktı kazanan onu dedim tek tek yavaş yavaş çıkması daha ii olur insanlar heyecanlanır sen ise hemen sölemişsin hemen çıkarmışsınRastgele seçme modunda yaptım çekilişi ve herkesi ekledim bana havadan gelen bir gemide haksızlık yapmam adi bi herif değilim merak etme
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)