Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sayın Mod Öncelikle Diğer Üye Açmış Aynı Konuyu Ama Bize Bildirdi Kaldırcakmış Silcekmiş Bende Yeni başlık Açarak Sağlam Olsun Dedim Saygılar....
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çocukların kurduğu, yan hesaplar açarak kendisini öven bir firma olarak biliriz.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle vardır.
Güvenilir mi ? : Değil.
Sizce Almalımıyım ? : Almamalısınız.
Raks Terbiyeli ol Ve Ayrıca Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Ve Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Size cevap vererek fazla kendimi düşürmüycem ama şunu bil senin kadar oglum var ve buyur gel mecidiyeköy de şirketimiz çayımızı iç Sen beni bilip bilmeden yargılıyamazsın Birde Medarotör Olcakısnız Terbiyesizliğin Yüz Karası ....
Saygı HÖrmek beklerim yaşım 43 Skynet Sahibiyim 12 yıldır Bilişim üstündeyim 3 yıldır metin2 Sunuclarına giridm ok bensize laf etmedim Söz etmedim kimin hakkını Yedim SS göster Sonra çamur At güzel kardeşim...
Saygılar Bak sana gösterdigim Saygıya
Mevlanamız Ne Demiş :
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar.
Domain kayıt tarihi
Bitiş Tarihi 23.07.2013
Oluşturulma Tarihi 23.07.2012
Nameserver adresiniz bile olaybilisim olarak görünüyor hostingin barındığı vds bile size ait değil. He bide aklıma takıldı 4 senedir ys belgesi onaymı bekliyor
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : kesinlikle süper bir firma
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : asla ben sunucumu ordan aldım 1 aydır memnunumsaolsunlar
Güvenilir mi ? : tanyol01 yazdıgın gibi %10000000
Sizce Almalımıyım ? : Düşünmen hata![]()
O Değilde , Mutlu Müşterilerin 5 - 10 - 15 Max 50 Mesajı Var.
Kötüleyenlerin 1000 - 2000 +
A.Ş Ne demek biliyormusunuzda skynet bilişim a.ş demişiniz ? daha ys niz yok kendi çocuk aklınızla a.ş diyorsunuz verginiz yok birşeyinzi yok bir belkide 12 lik sunucuyla ve site tema ile kendinzi lidersinizya neyse iyi gülüyoruz devam durmak yok
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : kesinlikle süper bir firma
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : asla ben sunucumu ordan aldım 1 aydır memnunum
saolsunlar
Güvenilir mi ? : tanyol01 yazdıgın gibi %10000000
Sizce Almalımıyım ? : Düşünmen hata

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : asla ben sunucumu ordan aldım 1 aydır memnunum
saolsunlarGüvenilir mi ? : tanyol01 yazdıgın gibi %10000000
Sizce Almalımıyım ? : Düşünmen hata

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : böle bir durum söz konusunu oldugunu düşünemem memnunum yeterince
Güvenilir mi ? : Kısa ve öz konusiyim adamlar 22 saat hizmet verio 2 saat yatıo gerisini siz düşünün
Sizce Almalımıyım ? :Gözü kapalı alabilirsin fiyatlar yaptıkları işlemlere göre uygun tavsiye ederim
Bu ilk serverim deil daha önceki xxxxx bilişimindne aldıgım server için 1.5 hafta kurulmasını bekledimtelefonlara bakılmadı ticketlere cvp verilmedi ve kuruldugundada hep sorun hep sorun sorunsuz bir bilişim için skynetbilişim.com diorum...
Güvenilir mi ? : Kısa ve öz konusiyim adamlar 22 saat hizmet verio 2 saat yatıo gerisini siz düşünün
Sizce Almalımıyım ? :Gözü kapalı alabilirsin fiyatlar yaptıkları işlemlere göre uygun tavsiye ederim
Bu ilk serverim deil daha önceki xxxxx bilişimindne aldıgım server için 1.5 hafta kurulmasını bekledimtelefonlara bakılmadı ticketlere cvp verilmedi ve kuruldugundada hep sorun hep sorun sorunsuz bir bilişim için skynetbilişim.com diorum...
Bence Çok GÜzel Firma ve Gerçek Anlamda 7/24 ilgileniyorlar
Olsa Almazdım Zaten Durum Ortada
Güvenilir mi ? :
Bu Da Sorumu Şimdi
Sizce Almalımıyım ? :
%1000 Desek Allah Razı Olsun Skynetten
Serverimize bekleriz... www.m2-juba.com Dünyanın En güzel Sunucusunda barınmakta
Bence Çok GÜzel Firma ve Gerçek Anlamda 7/24 ilgileniyorlar
Olsa Almazdım Zaten Durum Ortada
Güvenilir mi ? :
Bu Da Sorumu Şimdi
Sizce Almalımıyım ? :
%1000 Desek Allah Razı Olsun Skynetten
Serverimize bekleriz... www.m2-juba.com Dünyanın En güzel Sunucusunda barınmakta
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çocukların kurduğu, yan hesaplar açarak kendisini öven bir firma olarak biliriz.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle vardır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)