Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hepinizden özür diliyorum kiminizi alamadım kimi yetişemedi çekilişe kimininde mesajı azdı ama hak verin banada haksızlık etmek istemedim sonra olay cıkacaktı kiminiz gercek üyeliğiniz ama aranızda fakelerde doluydu ayırt edemiycegimiz için böyle kurallar koydum vede videoyu gereken saati geçirdiğim için özür dilerim beni affedin neyse videoya geçelim..
<font size="4"><font color="#008000">
Batuhanın ismini yanlış yazmışım kusura bakmasın 06 degil 16 sanırım
KAZANAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDERİM KAYBEDEN ARKADAŞLARIMDA ÜZÜLMESİNLER HAFTA SONU BİR ÇEKİLİŞ DAHA YAPICAM "METİN2" BÖLÜMÜNDE TAKİPTE KALIN CARLARIN DEĞERİ 300TL GEÇİYOR BEN ZEVKİNİ ALDIM HAYIRLI OLSUN VERDİKLERİM HAYRINI GÖRÜN İYİ RAMAZANLAR
Video biraz amatör özür dilerim ilk çekimim sabrınız için teşekkür ederim kazananlar ÖM ile ulaşsın ..
Çarım banlandıgı için yaptım bunu biride çıkıp geçmiş olsun demedi öyle olsun
))
<font size="4"><font color="#008000">
Batuhanın ismini yanlış yazmışım kusura bakmasın 06 degil 16 sanırım

KAZANAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDERİM KAYBEDEN ARKADAŞLARIMDA ÜZÜLMESİNLER HAFTA SONU BİR ÇEKİLİŞ DAHA YAPICAM "METİN2" BÖLÜMÜNDE TAKİPTE KALIN CARLARIN DEĞERİ 300TL GEÇİYOR BEN ZEVKİNİ ALDIM HAYIRLI OLSUN VERDİKLERİM HAYRINI GÖRÜN İYİ RAMAZANLAR
Video biraz amatör özür dilerim ilk çekimim sabrınız için teşekkür ederim kazananlar ÖM ile ulaşsın ..
Çarım banlandıgı için yaptım bunu biride çıkıp geçmiş olsun demedi öyle olsun
))
Son düzenleme: