Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Uzay Pilotları,
bugün E-Pin ödeme sistemininde devrim niteleğinde bir değişiklik yapıldı.
Artık alışveriş sepetinde birden fazla E-Pin kodu kullanmak mümkün olacaktır. Ayrıca E-Pin kodunuzun değeri almak istediğiniz item/itemlerin değerinden yüksek ise alım işlemi sonunda E-Pin kodunuzda kalan miktarı bir başka alım işlemi için kullanabileceksiniz. Ayrıca E-Pin kodlarınızı farklı para birimlerinde ( Euro ve TL karışık şekilde ) kullanmanız mümkün olacaktır.
Kullanıcı arabirimi değişikliklerinin yanısıra birden fazla E-Pin kodu ekleme, aynı zamanda E-Pin kodunuzun değerinin görüntülenmesi ( E-Pin kodu başka para biriminde ise değiştirilmesi ) ve kod giriş alanlarındaki hata bildirimlerinin görüntülenmesi mümkün olacaktır.
Darkorbit Forumundan Alıntıdır
Epin ile nasıl Uridium alırım?
* Alttaki menüden satın almak istediğimiz şeyin ikonuna tıklayınız. (Oyun Parası, Vip Üyelik, Avantaj Paketleri)
* Vip Üyelik ikonuna tıkladığınızda pencerenin sol tarafında paketteki seçenekleri göreceksiniz.
* Size uygun olan paketin sağındaki Alış Veriş Sepetine Koy butonuna basınız.
* Seçtiğiniz ürünü artık sağ tarafda ücretiyle birlikte göreceksiniz.
* Almak istediğiniz paketten emin olduğunuzda Kasaya Git butonuna basınız.
* Sağ altta görünen ödeme şekillerinden size uygun olanını seçiniz.
* E-Pin le ödemeyi seçtiğinizde açılan pencereye e-pin şifrenizi girip onayla butonuna tıklayınız.
Darkorbit Forumun Alıntıdır
bugün E-Pin ödeme sistemininde devrim niteleğinde bir değişiklik yapıldı.
Artık alışveriş sepetinde birden fazla E-Pin kodu kullanmak mümkün olacaktır. Ayrıca E-Pin kodunuzun değeri almak istediğiniz item/itemlerin değerinden yüksek ise alım işlemi sonunda E-Pin kodunuzda kalan miktarı bir başka alım işlemi için kullanabileceksiniz. Ayrıca E-Pin kodlarınızı farklı para birimlerinde ( Euro ve TL karışık şekilde ) kullanmanız mümkün olacaktır.
Kullanıcı arabirimi değişikliklerinin yanısıra birden fazla E-Pin kodu ekleme, aynı zamanda E-Pin kodunuzun değerinin görüntülenmesi ( E-Pin kodu başka para biriminde ise değiştirilmesi ) ve kod giriş alanlarındaki hata bildirimlerinin görüntülenmesi mümkün olacaktır.
Darkorbit Forumundan Alıntıdır
Epin ile nasıl Uridium alırım?
* Alttaki menüden satın almak istediğimiz şeyin ikonuna tıklayınız. (Oyun Parası, Vip Üyelik, Avantaj Paketleri)
* Vip Üyelik ikonuna tıkladığınızda pencerenin sol tarafında paketteki seçenekleri göreceksiniz.
* Size uygun olan paketin sağındaki Alış Veriş Sepetine Koy butonuna basınız.
* Seçtiğiniz ürünü artık sağ tarafda ücretiyle birlikte göreceksiniz.
* Almak istediğiniz paketten emin olduğunuzda Kasaya Git butonuna basınız.
* Sağ altta görünen ödeme şekillerinden size uygun olanını seçiniz.
* E-Pin le ödemeyi seçtiğinizde açılan pencereye e-pin şifrenizi girip onayla butonuna tıklayınız.
Darkorbit Forumun Alıntıdır
yukarıyı okursan anlarsın
Okumadan cevap vermem ben bu epin sistemi uzun zamandır var dedim devrim ne alaka anlamında söyledim. Euro ve TL karışık şekilde ) kullanmanız mümkün olacaktır. bumu
Okumadan cevap vermem ben bu epin sistemi uzun zamandır var dedim devrim ne alaka anlamında söyledim. Euro ve TL karışık şekilde ) kullanmanız mümkün olacaktır. bumu
adamlar dün paylaşmış bende paylaşım dedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)