kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

* 3D KASKLAR SERVERİNİZE EKLEYİN :D * ....qaRezz01....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qarezz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 202
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tamam interneti biraz kurcaladım kaynak buldum packi açıp ordan yapıyomuşuz ama yine bi sorum olacak
locale tr de item proto ya bişey nasıl eklicez ? item protoyu neyle açıp ekliyoruz ? Çünkü txt ile açtıgımda böyle çıkyıor ;
MIPX ˜  ØÖ MCOZÈÖ ÁÖ 0©
@ÿ#\Ÿ¼€,Ú*_åcН#¬”N¦#G偝ûÏqš<ùŸ>‹á8£zfoWÉûˆZßÇõG`t ¥ÕIù{y«_tŽ "øæÆY}…^•c³bÍO§Ñ>6ğ`åAGğtQc>¹æÏáûëÓ§”!mBmè{Aœ(:$Œ¾Ù§Çç§&›“õ¿s_<—ñߤöÊ@èïéú¨ –¸¶Ò`D˜êİ٘®İÊæÄ2R‰LCzİ߉†Zui¦
Böyle şeyler işte.. ++ bide
paketle-icon.xml 'ye ekle
demişsiniz onu nasıl eklicem ?
Bunları söylerseniz hepsini yapıcam inşallah lütfen bi yardımcı olun..

alaligs Pack açma programlarıya o dosyaları açıyorsun. İtem protoyu açınca ordan item_proto die bi dosya var onuda alıp ayrıca bir daha programla açıyorsun. Sen önce o programı kullanmayı öğren sonra gerisi gelir :)

Bu arada bu msm lerlede kafa gelmedi. Msm başa bela her zaman ya :S

Son düzenleme:
o item protoyu hangi prog la açıyoruz işte kardeş ?
Dicektim kiii tamam mesajını yanlış okumuşum , açtım çok sağol :)

Son düzenleme:
Tamam yaptım hepsini kardeş son olarak packleri mt2 packe atıyoruz dimi o düzenlediğimiz epix leri falan ? He bi de o zaman sitedeki pack linkini de yenilemek lazım dmi ? Çünkü indirmeyen biri göremez ?

Kardeş flood yapmamak için bide mesajı düzeltiyorum. Her dediğinizi yaptım itemler geldi gözüküyo ama itemlerin ismi ^%+^^+ tarzı bişi ve bide giysen bile bi değşiklik olmuyo ve görünmez gözüküyo yani gözkmüyo :S

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri