Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tr Versiyon 0.3
Resimdeki 0.1
Evet arkadaşlar bu bat dosyası sayesinde ayarlarınızı kopyala yapıştır la uğraşmak yerine size sorduğu sorularla otomatik serveri çalıştırır.Bunu kendim kodlamadım ama kendim türkçeleştirdim. Size sorulan soruları eksiksiz ve doğru yanıtlarsanız serveriniz başlatılır.64 Veya 32 bit olduğunu otomatik tespit eder.Eğer geliştirme hakkını alablirsem world ismi seed ayarı felanda eklemeyi düşünüyorum
Ben bu cmd üzerinde biraz değişiklik yaptım kaydetme sürelerini vs ideal yaptım.
Bir Yorumu Esirgemeyin !!!!!0.2
Mediafire =
RapidShare =
Virüs total =
0.3
-Türkçe çevirideki bazı hatalar düzeltildi
Mediafire =
RapidShare =
Virüs total =
Resimdeki 0.1
Evet arkadaşlar bu bat dosyası sayesinde ayarlarınızı kopyala yapıştır la uğraşmak yerine size sorduğu sorularla otomatik serveri çalıştırır.Bunu kendim kodlamadım ama kendim türkçeleştirdim. Size sorulan soruları eksiksiz ve doğru yanıtlarsanız serveriniz başlatılır.64 Veya 32 bit olduğunu otomatik tespit eder.Eğer geliştirme hakkını alablirsem world ismi seed ayarı felanda eklemeyi düşünüyorum
Bir Yorumu Esirgemeyin !!!!!0.2
Mediafire =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RapidShare =
Virüs total =
0.3
-Türkçe çevirideki bazı hatalar düzeltildi
Mediafire =
RapidShare =
Virüs total =
Son düzenleme:
Bölüm kurallarında göremedim.Virüs total zorunludur diye ?Dosya paylaşımlarında Virüstotal Zorunludur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)