HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Minecraft ile ilgili herhangi bir sorununuz var ve cevap mı arıyorsunuz? Bu konuda mesaj atarak sorununuzu belirtebilir, bilgili olan Minecraft oyuncularından gerekli cevapları alabilirsiniz.
Herkes yardımlaşabilir
Herkes yardımlaşabilir

Son düzenleme:
Mnecraft serverinde nasıl oynanır onu bilmiyorum bi anlatırmısınız mesela
Plugin nedir meslek nasıl alınır ev nasıl alınır para nasıl kasılır
çimdiden tşkler
Plugin nedir meslek nasıl alınır ev nasıl alınır para nasıl kasılır
çimdiden tşklerMnecraft serverinde nasıl oynanır onu bilmiyorum bi anlatırmısınız mesela
Plugin nedir meslek nasıl alınır ev nasıl alınır para nasıl kasılırçimdiden tşkler
Oyuna Girdikten sonra , Çoklu Oyuncu Bölümünden Online oynayabilirsin .
Oyun içerisinde para kazanmak için Meslek sahibi olmalısın. Örneğein : /joins job oduncu Yazarsan Oduncu Mesleğini almış olursun
Hamachili Server Kuruyorum Girdiğimde Outed Client veya İnternet Socket Proxy fln diye bir yazı cıkıyor..Eskiden girebiliyordum Şimdi Neden Olmuyor Anlamadım _? :f52:
Hamachili Server Kuruyorum Girdiğimde Outed Client veya İnternet Socket Proxy fln diye bir yazı cıkıyor..Eskiden girebiliyordum Şimdi Neden Olmuyor Anlamadım _? :f52:
Modem ayarlarınızı yaptınızmı ? Server kurma konusunda Fazla bilgim yok ancak Modem'in Portlarını açmanızda gerekiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)