Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

26 Günlük Gemim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSteLLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​Güzel gemi başarılar dilerim. :)

Öncelikle h.o güle güle kullan :) bişi sorcakdım ya bu EKSTRALAR a neleri koydun bnmde ufak tefek golim var ne koycamı bilmiyorum Slot yeri cok ne alacağmı bilmiyorum :)

ya nasıl yapıyonuz böle çarları ya ben yapamıyom ben 1 aylık çarım bunun %25 1 bo2 7 lf3 extralar full gemim leo du alıp satıyodum flaxları sabah 10m bastım vega ya aldıktan sonra heyecandan hemen vegayı soktum oyuna pişman oldum 0.c lik aldım şuan alıp satıyom leo almaya çalışıyom 10m basıyom olmuyo :D bot kullanıyom ama olmuyo günde 3-4 saat açık tutuyom PB-BOT u oda hem droit kasıyom hemde uri lordaki kestiriyom kutu toplatıyom özel kutu toplatıyom kaç k kastığını bilmiyom saate bakmıyom uriye bakmıyom

ya nasıl yapıyonuz böle çarları ya ben yapamıyom ben 1 aylık çarım bunun %25 1 bo2 7 lf3 extralar full gemim leo du alıp satıyodum flaxları sabah 10m bastım vega ya aldıktan sonra heyecandan hemen vegayı soktum oyuna pişman oldum 0.c lik aldım şuan alıp satıyom leo almaya çalışıyom 10m basıyom olmuyo :D bot kullanıyom ama olmuyo günde 3-4 saat açık tutuyom PB-BOT u oda hem droit kasıyom hemde uri lordaki kestiriyom kutu toplatıyom özel kutu toplatıyom kaç k kastığını bilmiyom saate bakmıyom uriye bakmıyom

Boş Sw leri Seç Ben Mesela Yabancı Server de Oynuyorum Yok İlla Türkçe Olsun Diyorsan Global Serverlerde Oynaya Bilirsin Oralarda Kalabalık Ama Tr Serverler Gibi Olmaz. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri