Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Yumruk yemekk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekrem05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şöyle diyeyim yumruk reaksiyonu vücudunuzdaki tüm koruma hücrelerinin bi anda oraya yönelmesidir ve yönelme kadar size acı verir.Atıyorum karşınızdaki adam size tüm gücünü toplayarak vurduğu zaman yıkılırsınız.Çektirdiği acı kol kuvvetine bağlıdır.Kavgacı biri olarak pek tavisye etmiyorum surata vurmayı.Adamın suratında kalıcı iz bırakırsınız 1-2 hafta sonra ızdırap başlar.

Şöyle diyeyim yumruk reaksiyonu vücudunuzdaki tüm koruma hücrelerinin bi anda oraya yönelmesidir ve yönelme kadar size acı verir.Atıyorum karşınızdaki adam size tüm gücünü toplayarak vurduğu zaman yıkılırsınız.Çektirdiği acı kol kuvvetine bağlıdır.Kavgacı biri olarak pek tavisye etmiyorum surata vurmayı.Adamın suratında kalıcı iz bırakırsınız 1-2 hafta sonra ızdırap başlar.

Bilimsel olarak bundan açık anlatılmaz her halde. (:

Yediğin tek bir yumrukla yıkılıyosan kendine kavgacı deme !

Yediğin tek bir yumrukla yıkılıyosan kendine kavgacı deme !
Şimdi şöyle bir durum var insan kendi öfkesi kadar güçlüdür sen birisini olduğundan fazla kızdırırsan seni tek yumrukla bile öldürür.İstediğin savunma tekniğini öğren öfke 10 - 20 saniye deli gücüdür.Ve deliler ne yaptıklarını bilemezler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri