noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Pbdo-Bot Dosyaları !!//Vizit23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@vizit23; yararlı bir konu paylaşmak istiyorsan biraz araştırma yap. O tasarımını değiştiriyor kutsal kitap da ne diyor oku diyor
Ben @BayEmir; hesabım banlandıgından açtım görürdük mesaj sayısıyla hava atmayı
Not Hemen konunu editle bu bir tehdit degildir bir virüsden @BlackMafiaII; banlandı haberin olsun

Son düzenleme:
@vizit23; yararlı bir konu paylaşmak istiyorsan biraz araştırma yap. O tasarımını değiştiriyor kutsal kitap da ne diyor oku diyor
Ben @BayEmir; hesabım banlandıgından açtım görürdük mesaj sayısıyla hava atmayı
Not Hemen konunu editle bu bir tehdit degildir bir virüsden @BlackMafiaII; banlandı haberin olsun

Hıı ben de diyordum nerede bu :D Forum sakin boş boş konuşan yok diyordum ki gelmişsin hayırlı olsun :m08: Editlemiyorum buyur şikayet et bu kadar adama yardımcı olduk..Saibtteki konu güncellenmiyor napsın bu kadar adam kendi ellerimle upload ettim virüs total koydum..

Zaten program kendi kendine güncelliyor yeni sürüm çıktıgında paylaşılmasına gerek yok sen bunu anlayamayacak kadar devamını söylemiyorum tekrar ban yemiyecegim virüsden bildiriyorum banını alınca ukalalınıgın bedelini agır ödeyeceksin

Zaten program kendi kendine güncelliyor yeni sürüm çıktıgında paylaşılmasına gerek yok sen bunu anlayamayacak kadar devamını söylemiyorum tekrar ban yemiyecegim virüsden bildiriyorum banını alınca ukalalınıgın bedelini agır ödeyeceksin

Hani virüs kardeşim hayal dünyasında mı yaşıyorsun nedir :) taskcratorda hiç tanınmadık virüs porg. 1 tane virüs bulmuş zaten onu koymamıştım istek olduğu için ekledim istemeyen indirmesin de yazdım :) Seni dreamfancy nin sitesinde de gördüm çocuk çocuk mesajlar yazmıştın orda da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri