berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

büyü hızlı set

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediyorum küfür varmı lan bi diceğin sen kımsınde atlıyon hırsız sefa seni bırak bu yan hesablarla gm taklıdı yapmayı kımın seti seti lan HeCameBack he yan hesabın bildiğim kadarıyla SeroKurde he ? vay çakal seni

1.KaaiRos
2.Morpeussh
bu nickler ne alemde banlandımı süresiz geçende okumustum forumda 999 gün ban yemişin diyorsunkı konunda haksız yere ban yedim hahaha ben kımsenin itemini çalmadım olum ne kadar iftira atıyon senin yakın konularında var benı bilen bilir seni bilende bilir char bırakmadın sw de yan hesablara gece gece muhammetten Leydix adlı charı aldın ona ne oldu odamı ban yedi olum bana eski ss leri buldurtma vllh burada rezil ederim seni ugrasma benle cocuk seni sıkıntın var ise 0554 493 92 27 ara çözelım o sıkıntıyı patlayalım senle sonra sabhaa kadar cocuk seni :D

bidaha söylemicem sohan dagında çaldıgın küpemi benden senin yan çarından geri aldıgımım ss lerimi koyucaksın koy bakayım vllh eski ss leri bulur forumu terketmek zorunda kalırsın bırak bu sahte gm ayaklarını bakıyorum herkezin konusuna atlıyon Yöneticimi olcan hırsızlar yönetici olmuyor serokurde :D

Sahte Gm Ayağını ne :D Ergenmisin :D Yazık lan :D Benim Tek carım var o Saydıklarınla ne muahbebtim var neden ticaretim varsa koy gülelim senin ergenliğine. :D <3

bırak bu işleri insan 3-4 yıllık arkadaslarını soyarmı oyun icin he kes sesini admin bile diyordu geçenlerde yan hesablardan yazma diye zhauahahaha
Ergenmisin diyorsunda sen kendine güvenıorsan adamsınya erkeksin ya 0554 493 92 27 ara bakalım ? simdi suan ara erkeğim benım hırsız iso :D yada sefa hangisi yakısıyor sana :D

bırak bu işleri insan 3-4 yıllık arkadaslarını soyarmı oyun icin he kes sesini admin bile diyordu geçenlerde yan hesablardan yazma diye zhauahahaha
Ergenmisin diyorsunda sen kendine güvenıorsan adamsınya erkeksin ya 0554 493 92 27 ara bakalım ? simdi suan ara erkeğim benım hırsız iso :D yada sefa hangisi yakısıyor sana :D

Admine Söle O Ulaşsın Bana Ve Forumda Tel Vericek kadar :D Düşmedim Yerlerdesin. :D ha unutmadan ss LERİ ATMAZZSAN SAKIN HAKKIMDA KONUŞMA SS LERİ ATTIGIN ZAMAN DERİMKİ HAKLIYMIŞSIN KABULLLENİRİM. :D hodri meydan at ss leri. :D

Sen kımsınde admin ulascak sana sahte gm zahahauaha :D o şey yok sende demekkı arayamıyorsun zaaaaaa tamam anladım arama D:D:D:D

gir oyunada ifadeni alayım senin hırkız :D

onu bunu gec hırsız JustWatch nasıl soydun anlatsana hanı kardsm diyordun mustafa vardı anlat onuda dinleyek biraz ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri