HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merak ediyorum 10 yaşındasın desem nasıl pişamn edecen beni bücür seni birde gelmiş atarlanıyor tehdit ediyor 10 yaşındaki bücürsün aha dedim ne yapacan yap bakalım ?
Peki ilk senden başlarım bende

Zoruna mı Gitti Ergen. ? 10 Yaşında Bile yoksun. !
2. de sensin kurban. HIRSIZ ! ALLAH yukarda ! Bizi kandırabilirsin ama ALLAH'I ?
bak sen tehditte etti başla bakalım genç ne yapacağın görelim
birde o adama hırsız diyorsunya sende hırsızsın bi kine göz dikipte loncandaki adamı soyduydun eskiden GALATASARAY çharınla 
birde o adama hırsız diyorsunya sende hırsızsın bi kine göz dikipte loncandaki adamı soyduydun eskiden GALATASARAY çharınla 
bak sen tehditte etti başla bakalım genç ne yapacağın görelimbirde o adama hırsız diyorsunya sende hırsızsın bi kine göz dikipte loncandaki adamı soyduydun eskiden GALATASARAY çharınla
![]()
Yukarda ALLAH (c.c) var oğlum. Ben kimsenin çarını soymadım. İFTİRA işlerini bırakın ama yeter ! O adamın 2 sene önce çölde serbest açıp millete dalıyordu bende dalıp kinini düşürdüm ve vermedim. Olay bu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)