Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

aLcezaR Kimdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seko50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 709

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamlar,Kendimi tekrar bi mini hatırlatayım.
Adım,Volkan Diğer bilgiler bence gereksiz ve gizli kalmalı :o
Uzmanlık alanlarım:
PHP:
-PHP , HTML , ASP
-Mysql , Sql , Sql Server
-Quest , Lua Texter , Source Coder , AU3 ve yepis yeni PS grafikeriyim
Gibi uzmanlık alanlarım var.Bilgisayarla 7 yaşında tanıştım.Toplam 5. yılımı metin2 ile doldurdum.Artık oyuncu değil yönetici konumuna geldim.Çok yakında 12 oyun ( Private NON-Offical ) oyunla hizmet vermeye devam edicem.Tutkulu bir facebook ve skype kullanıcısı oldum.Hayatın hep kötü şans tarafını gösteren ve azimli kişilerden oldum :).Amonra takımıyla çalıştım.Büyük işlere olmasada bile 100 üstün eu sitesine erişimi kestim.Günün 16 saat'i bilgisayar başında geçiririm.;) 2 saatini televizyon izyelerek 1 saatini uyuyarak geri kalanda takılyıorum işte :cool:.Eski inci sözlük üyesi h@nny :l03:.Professor yönetimindeki oyunların her zaman taraftarı ve oyuncusu oldum.Biraz kiloluyum :rolleyes: kızların genellikle küfürle çağırdığı veya kovduğu kişilik sahibiyim :l03İ: müzik dinlemekten kulaklarımı hissetmeyen bir seviyeye geldim.Harry potter hayranıyımdır.Günde 1 öğün izlerim :l03: LMFAO Tutkunuyumdur.Sorry For Party Rocking :l03::l03::l03:

Ekleme: 06.08.2012 22:22:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri