Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

OyunVps'yi Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARANLIKLAREFENDISI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

oyunvps den sw aldk almaz olaydık adamın bi sövmediği kalıyor yani yüzümüze karşı , ne yardm ediyor ne bişey mt2 aldm ama kullanmıyorum öylece duruyor şuan başka yere bakıyorum bebe firmalarıyla uğraşamam

kardeşim aynen bende yeni aldım almaz olaydım 16 gündür oyun kapalı yaklaşık 50 tane ticket atmışımdır cevap yok !

Arkadaşım ben satın aldım çok memnunum evet ticket cevaplarına geç veriyorlar 1-2 gün içinde değişiyor bu ama sonunda veriyorlar sunucu yavaşlamada falan ticket attığınızda hızlandırıyorlar bak acsonmt2.tk diye açtım ben aylık 50 TL veriyorum memnunum fakat overbilisim den almayı düşünürsem orda noktayı koyarım 40 TL lik satın aldım 2 ay oldu sana ciddi olarak söylüyorum açmıyorlar paran boşa gidiyor . Ama OyunVps bildiğim en iyi sunucudur iyi günler

kardeşim sadece serverinize özen göstermeniz lazım amatörsen eğer okadar eğitim videoları var onları izlede öyle yap ben memnunum serverinizi bozmassanız yani ayarlarıyla oynamazsanız hiç bişey olmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri