HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sa kardeşlerim merküde azrail kesince nedense intikam vs hiçbişi düşmüyor kaya kesince ejderhlardan azodan ateş kraldan hiçbişi düşmüyor ve bu sorun en az 2 haftadır var ne zaman düzelecek bilgisi olan varsa yorum atsın lütfes
sa kardeşlerim merküde azrail kesince nedense intikam vs hiçbişi düşmüyor kaya kesince ejderhlardan azodan ateş kraldan hiçbişi düşmüyor ve bu sorun en az 2 haftadır var ne zaman düzelecek bilgisi olan varsa yorum atsın lütfes
Bakımdan Sonra Düzelir Diye Düşünüyorum. Adminin İntikam Yüzüğü, Sandık vs. Gidi Para Kasmak İçin Kullanılan Eşyalarını 2 Haftalık Kaldırmasını'da Tek Bir Şeye Bağlıyorum Son Zamanlarda Kullanılan Yerden item Toplama Hilesinin Önüne Geçmek İçin Kaldırmış Olabileceğini Düşünüyorum.
evet kardeşim düşüncen doğru ama bi türlü düzeltilemedi inş bakımdan sonra düzelecek
saol
saolevet kardeşim düşüncen doğru ama bi türlü düzeltilemedi inş bakımdan sonra düzeleceksaol
Rica Ederim.
Bu Günkü Bakımdan Sonra Büyük İhtimal D​üzeltir Admin.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)