HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar LAPTOP KULLANIYORUM SORUNUM: CROSSFİRE TAM EKRAN
ASlında bu herkese göre sorun deil ama bana göre sorun ben eski sağ ve solu siyah olan tam ekranı istiyorum
TOSHIBA Satellite A-350-212 PSAL6E KULLANIYORUM
CROSSFİRE OYNARKEN CROSSFİREYİ ALTA ALIP
YENİ METİN BELGESİ AÇIP KÖŞELİ PARANTEZ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM FN TUŞUYLA FN TUŞUNA BASARAK BÜTÜN TUŞLARA RASSTGELE BASIYORDUM SONRA OLMADI NEYSE DİYİP KAPATTIM ALTTAN CROSSFİREYİ AÇTIM TAM EKRAN OLMUŞ bir baktım tam erkan olmuş Galiba bunu ben FN Tuşuyla Bozdum Peki Nasıl Düzeltebilirim
ASlında bu herkese göre sorun deil ama bana göre sorun ben eski sağ ve solu siyah olan tam ekranı istiyorumTOSHIBA Satellite A-350-212 PSAL6E KULLANIYORUM
CROSSFİRE OYNARKEN CROSSFİREYİ ALTA ALIP
YENİ METİN BELGESİ AÇIP KÖŞELİ PARANTEZ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM FN TUŞUYLA FN TUŞUNA BASARAK BÜTÜN TUŞLARA RASSTGELE BASIYORDUM SONRA OLMADI NEYSE DİYİP KAPATTIM ALTTAN CROSSFİREYİ AÇTIM TAM EKRAN OLMUŞ bir baktım tam erkan olmuş Galiba bunu ben FN Tuşuyla Bozdum Peki Nasıl Düzeltebilirim

Önce CrossFire'yi bilgisayarından kaldır. Tekrar yükle. Olmazsa tekrar bilgisayarından tamamen kaldır ve siteden en güncel versiyonu indir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)