farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Nasıl Konfi Dizebilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Depents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo

Beyler-Bayanlar Sorum Olucak

Şimdi 2 Sorum

1. Goliath Full Lf3 , Full Bo2 , Full Hız Nasıl Konfi Dizilir ? [Hızlı Ve Kasılmalık]

2.Aegis Full Lf3 , Full Bo2 , Full Hız Nasıl Konfi Dizilir ? [Kasılma , Kapı Yapma]

Merhaba Turkmmo

Beyler-Bayanlar Sorum Olucak

Şimdi 2 Sorum

1. Goliath Full Lf3 , Full Bo2 , Full Hız Nasıl Konfi Dizilir ? [Hızlı Ve Kasılmalık]

2.Aegis Full Lf3 , Full Bo2 , Full Hız Nasıl Konfi Dizilir ? [Kasılma , Kapı Yapma]

1. 1 Ve 2 Confi Ful Hız-Diroitler Full Kalkan-Promeiurum Beslemeli Olacaksın...
2.
1 Ve 2 Confi Ful Hız-Diroitler Full Kalkan-Promeiurum Beslemeli Olacaksın...

Hep böyle yaparım hiç ölmem.

Konfi Ayarlamak Bana Göre Biraz Göreceli Kalıyor. Tavsiye Tabiki Al Ama Kalkan ve Lazerlerini Sürekli Değiştirerek Kendine En Rahat Konfiyi Ayarlamalısın. Arkadaşlarımda Aldığım Konfi Tavsiyelerini de Denedim Olmuyor. Kendi Oyun Tarzına Göre Kendi Konfini Bulup Kullanmanı Öneririm.

1. 1 Ve 2 Confi Ful Hız-Diroitler Full Kalkan-Promeiurum Beslemeli Olacaksın...
2.
1 Ve 2 Confi Ful Hız-Diroitler Full Kalkan-Promeiurum Beslemeli Olacaksın...

Hep böyle yaparım hiç ölmem.

2. Olarak Aegis Kullanmadım Bi Yorum Yapamam Fakat Goli için Verdiğiniz Konfi Bana Biraz Saçma Geldi. Kasılmalık Konfi İstenmiş. Tamam Hız Problemi Yok Ama 15 lf3 Olduğu için Vuruş Hayli Azalır. Pro Besleme İle Bi Şekilde İdare Edilebilir Fakat Pronunda Bi Sınırı Var Pro Bitince Etkisiz Kalır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri