Merhaba yöneticileri ulaşmaya çalıstım fakat ulaşamadım emtin2 pvp tanıtım bölümünde sabit konular var benimde pvp im var 2 gündür açık nasıl konumuz sabit oluyor ?? Yöneticiler modetörler cevap verirse iyi olur
valla bizde açtık server elsmetin2 ama dogru düzgün reklam alacak yeri bulamadık forumda neyin nerde oldugu belli deyil karma karışık düzgün bir ödeme kanalı olsa oraya reklamımızı yazsak yönetici alıp tuttursa mail atıyorlar bilen reklam veriyor bilmeyen ugrasıyor benim gibi sonra vaz geciyor arkadası olan reklam veriyor
valla bizde açtık server elsmetin2 ama dogru düzgün reklam alacak yeri bulamadık forumda neyin nerde oldugu belli deyil karma karışık düzgün bir ödeme kanalı olsa oraya reklamımızı yazsak yönetici alıp tuttursa mail atıyorlar bilen reklam veriyor bilmeyen ugrasıyor benim gibi sonra vaz geciyor arkadası olan reklam veriyorMerhaba yöneticileri ulaşmaya çalıstım fakat ulaşamadım emtin2 pvp tanıtım bölümünde sabit konular var benimde pvp im var 2 gündür açık nasıl konumuz sabit oluyor ?? Yöneticiler modetörler cevap verirse iyi olur
valla bizde açtık server elsmetin2 ama dogru düzgün reklam alacak yeri bulamadık forumda neyin nerde oldugu belli deyil karma karışık düzgün bir ödeme kanalı olsa oraya reklamımızı yazsak yönetici alıp tuttursa mail atıyorlar bilen reklam veriyor bilmeyen ugrasıyor benim gibi sonra vaz geciyor arkadası olan reklam veriyor