HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Adım Rıdvan. 17 yaşındayım. Bursa'da oturuyorum. Fenerbahçeliyim. Turkmmo'yu nerden bulduğumu hatırlamıyorum. Turkmmo'yu yaklaşık 3 senedir biliyorum. Kendini sürekli geliştiren, çok faydalı bir forum. Forumda bazı hedeflerim olacak. Öncelikle TM üye
. Sonra UZMAN olmak istiyorum. Sonrası nasip
. Forumda ilgilenebileceğim bölümler: Fenerbahçe, Metin2 PvP Serverlar, Grafik Tasarım, Metin2 Game Hosting. Arkadaşlar çok uzattım sanırım.Son olarak hobilerimi söyleyeyim. 2Pac ve Sagopa Kajmer dinlemeyi çok severim. Futbol oynamayı da severim.
Forumda uzun vakitler geçirmek dileğiyle.
hellrazor75@hotmail.com.tr
Adım Rıdvan. 17 yaşındayım. Bursa'da oturuyorum. Fenerbahçeliyim. Turkmmo'yu nerden bulduğumu hatırlamıyorum. Turkmmo'yu yaklaşık 3 senedir biliyorum. Kendini sürekli geliştiren, çok faydalı bir forum. Forumda bazı hedeflerim olacak. Öncelikle TM üye
. Sonra UZMAN olmak istiyorum. Sonrası nasip
. Forumda ilgilenebileceğim bölümler: Fenerbahçe, Metin2 PvP Serverlar, Grafik Tasarım, Metin2 Game Hosting. Arkadaşlar çok uzattım sanırım.Son olarak hobilerimi söyleyeyim. 2Pac ve Sagopa Kajmer dinlemeyi çok severim. Futbol oynamayı da severim.Forumda uzun vakitler geçirmek dileğiyle.
hellrazor75@hotmail.com.tr
Son düzenleme:
Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
Teşekkürler arkadaşım. Sanada iyi forumlar.
Hoşbulduk. Sizede iyi forumlar..​Hoşgeldiniz , iyi forumlar.