Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Pff artislik yaptığın bot Her sürüm İbottan Source COde dilenio Vermese ne yiceniz konuşuon
valla farketmez herkes istedği botu alır kafasına göre biz her ay para kazanamsığımız için kbot alıyorum siz ibot her ay para buluyor yada kazanıyorsunuz
Pff artislik yaptığın bot Her sürüm İbottan Source COde dilenio Vermese ne yiceniz konuşuon
Artistlik kelimesini ağzına çok dolamışsın hadi hayırlısı efendi olmayı kimse öğretmedi sana sanırım
Artistlik kelimesini ağzına çok dolamışsın hadi hayırlısı efendi olmayı kimse öğretmedi sana sanırım
Coluk Cocuk Cümle Kurmayı Neyin ne olduğunu bilmiyon Artislik Kelimesi Kullanan Efendilik öğrenmemiş he Sende git Lugat İlmine biraz göz at
Coluk Cocuk Cümle Kurmayı Neyin ne olduğunu bilmiyon Artislik Kelimesi Kullanan Efendilik öğrenmemiş he Sende git Lugat İlmine biraz göz at
Kardeşim sen nerden çıktın ya seni forumda ilk defa görüyorum her dakika tartışmaya hazırsın..Neyse ban sana uzak değil
Sen bir tae yan hesap aç ban yersin zaten yakında ona geçersin 
Kardeşim sen nerden çıktın ya seni forumda ilk defa görüyorum her dakika tartışmaya hazırsın..Neyse ban sana uzak değilSen bir tae yan hesap aç ban yersin zaten yakında ona geçersin
![]()
Alaylı Konuşmaların Bana Cok koyuo bilinmu yapma böyle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)