Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
K.b krdŞm ama biktik bu konudan 1.6 versİon eskİdİ artik hatada vermeye baŞliyor ve Çok bellİ oluyor hİle ben yenİ sÜrÜmÜnÜ turkmmo.com crossfİrehack sİtesİne tashİl etmİŞ bulunmaktayim konun kİlİtlenecektİr bu konudan sİtemİzde 3 adet bulunmaktadir İkİsİnİn kİlİtlenmesİ ve İlk konuyu aÇan kİŞİnİn kosunun kalmasini arz ederİm.... ( bu arada sen .... Sİtesİnden kopyala yapiŞtir yapmŞsn emek yok kesİnlİkle ltfn adamlarin emeĞİnİ yeme )
Son düzenleme:
Sanane bilmeyenler için paylaştım ayrıca kopyala yapıştır yapmadım.En azından ben bencil değilim diğerleri yararlansın dedim.Ama sen anlamazsın paylaşmayı.K.b krdŞm ama biktik bu konudan 1.6 versİon eskİdİ artik hatada vermeye baŞliyor ve Çok bellİ oluyor hİle ben yenİ sÜrÜmÜnÜ turkmmo.com crossfİrehack sİtesİne tashİl etmİŞ bulunmaktayim konun kİlİtlenecektİr bu konudan sİtemİzde 3 adet bulunmaktadir İkİsİnİn kİlİtlenmesİ ve İlk konuyu aÇan kİŞİnİn kosunun kalmasini arz ederİm.... ( bu arada sen .... Sİtesİnden kopyala yapiŞtir yapmŞsn emek yok kesİnlİkle ltfn adamlarin emeĞİnİ yeme )
KardeŞİm bak kÖtÜ sÖz sÖlemek İstemİyorm konun kİlİtlenecek zaten sen gİt Önce kuralari oku ayni konudan bİr kaÇ tane daha aÇilirsa o konular kİlİtlenİr zaten arkadaŞimiz paylaŞmiŞ ve gÖrdÜĞÜme gÖre Çok İlgİ gÖrmÜŞ ve herkez yorum yazmiŞ ha sen paylaŞmiŞin nolck adam akilli ÇaliŞan tek hack zaten bu ve yenİ versİonu benİm paylaŞmtiĞim versİon bŞkada yok bunu kulaniyor herkez ha bİde bİ arkdŞ daha exp hack Çikardi o kdr yanİ bunu sen paylaŞarak bİŞİ elde edemezsİn anladinmi herkez bu hackİ bİlİyor ztn
KardeŞİm bak kÖtÜ sÖz sÖlemek İstemİyorm konun kİlİtlenecek zaten sen gİt Önce kuralari oku ayni konudan bİr kaÇ tane daha aÇilirsa o konular kİlİtlenİr zaten arkadaŞimiz paylaŞmiŞ ve gÖrdÜĞÜme gÖre Çok İlgİ gÖrmÜŞ ve herkez yorum yazmiŞ ha sen paylaŞmiŞin nolck adam akilli ÇaliŞan tek hack zaten bu ve yenİ versİonu benİm paylaŞmtiĞim versİon bŞkada yok bunu kulaniyor herkez ha bİde bİ arkdŞ daha exp hack Çikardi o kdr yanİ bunu sen paylaŞarak bİŞİ elde edemezsİn anladinmi herkez bu hackİ bİlİyor ztn
Kimsenin Hakkını Yememek Lazim Adam Alinti Yazmis. :ka19:
Ama Kardeş Sende Yani 3 Kez Paylasilmiş Gidiyosun Paylasiyosun Bari Kaynağini Biliosan Güncel Bi Hack Paylaş ! :ka24:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)