Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zoo Tycoon 2 Hileleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeqKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

BeqKraL

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Katılım
29 May 2011
Konular
635
Mesajlar
4,655
Çözüm
6
Online süresi
12d 9h
Reaksiyon Skoru
537
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
264
MmoLira
1,051
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

config.ztd dosyasını winzip ile açın.


Economy.cfg dosyasını notepad yada wordpadle açın.


cZooDooRecyclingAmount yazısını arayın ve rakamı ne ile isterseniz değiştirin. Bu her recycle ettiğinizde size gelecek olan kardır. Genelde ayda sekiz ila oniki arası recycle yaparsınız.


800 olması gereken cKeeperCost satırını arayın. Bu zoo keeper'lara ödediğiniz maaştır. Daha az bir rakama değiştirirseniz doğal olarak masrafınız düşer.


Eğer oyunun başında daha fazla para isterseniz zoo.ini dosyasını notepad veya wordpad ile açın ve MSMaxCash yazan satırı bulun. Hangi rakamı yazarsınız o kadar para ile oyuna başlarsınız.


Triceraptor'ları açmak için: Bir serginizi "Cretaceous Corral" olarak adlandırın.

Unicorn'u açmak için: Bir Serginizi "Xanadu" olarak adlandırın.
Not: Üstteki iki hileyi yaparken önce bilgisayarın sergilerinize otomatikman isim vermesine izin verin ve sonra isimleri değiştirin. Yoksa oyun çökebilir.


Anında Para Kazanmak için: CTRL + ALT + 4 tuşlarına basarsanız (hani $ yazmak için bastığınız gibi) anında $10,000 paranız olur. Eğer çalışmazsa Shift + 4 kombinasyonunu deneyin.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst