DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Joseph Yobo idmana çıktı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 152

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1344075454-yobo2.jpg


[h=2]Fenerbahçe, Vaslui takımı ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.[/h]

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımı ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürürken 3 yıllık sözleşme imzalayan Yobo da çalışmaya katıldı..


Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra dar alanda yapılan çift kale maçlarda dönüşümlü olarak oynadı.


-Yobo antrenmana katıldı-
Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Joseph Yobo, akşam antrenmanına katıldı.
Nijeryalı futbolcu, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde yaptığı çalışmalarla tamamladı.


-Egemen takımdan ayrı çalıştı-
Antrenmanda Egemen Korkmaz, takımdan ayrı çalıştı.

Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekilen Egemen'in sağ arka üst adalesinde sertleşme olduğu bildirildi.

Bu arada, bel ağrıları devam eden Mehmet Topal'ın ise tedavisine tesislerde devam edildiği kaydedildi.

Fenerbahçe, Vaslui maçının hazırlıklarına yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst