HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kaedesim ya yerin icine nail gircem ????
Bir yardım edermisin ya ben 2 dll inject ettiğimde hata veriyor bu neden kaynaklanıyor ?
Hata : send ERROR
Hata : send ERROR
Son düzenleme:
krdş onun çözümü sanırım sabit konularda vardı bilindik bi hata o ben turkmmoyu bi ay biraktim yeni bşldm konuyu açtm ondn
beyler HATALARI BANA Ö.M (ÖZEL MESAJDAN) YOLAYIN Kİ CEVAPLIYIM) ANLAMADIĞIM SORUNLARI ARAŞTIRICAĞIM VEYA KENDİ ELERİMLE YAPACĞM TEMWİERE İLE
dostum ben indirdim harşey gayet iyi oyun girdim ama oyunda aktifleştirmek için ne yapmam lazım basmam gerek tuş veya açılması gerek bir menü falan varmı. oyunda ve forumda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim. aslında hile olmasına karşıyım ama bikaç gün hilesiz oynadım çok zevkli oyun fakat adamların beni duvar arkalarından vurmaları, hızlı hareket edip çok zıplamaları falan hilesiz oynanmayacağına karar kıldırdı![]()
dostum bi tuş yok oto injet oluyor injektörde injet etmeyi biliyorsn sorn yok sneinki vistaysa bilemicem sen başka hilelere bk yada ö.m özel mesajdn team wiere ıp pw yolada bi bkym
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)