HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SABİT YAPABİLİRSİNİZ 
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi Sizlere 'Point Blank Hackler'inin' Nasıl Açıldığını Göstereceğim.
- Tamamen Resimler Ve Tüm Bilgiler Bana Aittir.
Tabiki Hacklerin Nasıl Açıldığını Büyük Oranla Bilmeyen Yoktur Fakat Ben Bu Konuyu Bilmeyenler İçin Açıyorum
.:: RESİMLİ ANLATIM ::.
Adım1: ilk Olarak Hack Programına Giriyoruz.DİKKAT:Win7'ler Yönetici Olarak Başlatsınlar Yoksa Hile Çalışmaz.
Adım2: Gördüğünüz Gibi Ben Hacki Açtım.Bn CityNot'ın Hackini Kullanıyorum.Şimdi PBLauncherden PB'ye Girin Normal PB'den Girerseniz Hack Çalışmaz!
Adım3 : Hack'ımız Açıldığıda PB Launcher'den Oyunu Başlatıyoruz
Adım4 : Artık Hackimiz Hazır Duruma Gelmiştir. Hilenin Keyfini Çıkarın
* Not1: Hile Programı Açık Durumda İken Oyunu Alt'a Almayınız Aksi Taktirde Oyun Kapanır.
* Not2: Hile Programı Menü Halinde Gelmeyebilir Aktif Etmek İçin: '' İnsert'' Tuşunu Kullanın.
* Not3: Hile Açılmazsa Veya Oyundan Atarsa Hile Fix Yemiştir.
KONU ANLATIMI VE FOTOĞRAFLAR TAMAMEN BANA AİTTİR.
EMEĞE SAYĞI ALINTI YAPMAYALIM.
NutZzZ

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi Sizlere 'Point Blank Hackler'inin' Nasıl Açıldığını Göstereceğim.
- Tamamen Resimler Ve Tüm Bilgiler Bana Aittir.
Tabiki Hacklerin Nasıl Açıldığını Büyük Oranla Bilmeyen Yoktur Fakat Ben Bu Konuyu Bilmeyenler İçin Açıyorum

.:: RESİMLİ ANLATIM ::.
Adım2: Gördüğünüz Gibi Ben Hacki Açtım.Bn CityNot'ın Hackini Kullanıyorum.Şimdi PBLauncherden PB'ye Girin Normal PB'den Girerseniz Hack Çalışmaz!
Adım3 : Hack'ımız Açıldığıda PB Launcher'den Oyunu Başlatıyoruz
Adım4 : Artık Hackimiz Hazır Duruma Gelmiştir. Hilenin Keyfini Çıkarın

* Not1: Hile Programı Açık Durumda İken Oyunu Alt'a Almayınız Aksi Taktirde Oyun Kapanır.
* Not2: Hile Programı Menü Halinde Gelmeyebilir Aktif Etmek İçin: '' İnsert'' Tuşunu Kullanın.
* Not3: Hile Açılmazsa Veya Oyundan Atarsa Hile Fix Yemiştir.
KONU ANLATIMI VE FOTOĞRAFLAR TAMAMEN BANA AİTTİR.
EMEĞE SAYĞI ALINTI YAPMAYALIM.
NutZzZ
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)