farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kıvanç Önümüzü Kapattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 474

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

400-ibrahim_1177621678501b88e8694ed.jpg
2011 Best Model of the World ikincisi İbrahim Gayberi, Paris piyasasına bir türlü girememekten dertli... Bundan Kıvanç Tatlıtuğ`u sorumlu tutan ünlü manken, “Kıvanç`ın zamanında Paris`teki ajansının sözleşmesine uymaması yüzünden önyargılılar. Fransa piyasası hâlâ bize kapalı“ diyor.

Geçen yıl yapılan Best Model of the World`de tesadüf eseri yarışmıştın ve ikinci oldun bildiğim kadarıyla...

- Doğru... Yarışmaya asıl gidecek olan kişi Çağatay Ulusoy`du ama kilo aldığı için katılamadı. Yerine kimi göndersek diye toplanan komite de beni seçti. Sonuçta hem dünya ikincisi hem de en iyi podyum mankeni seçildim.

541505_480986081928815_777872018_n_1410843760501b88a1a2255.jpg

Peki yarışmaya katılmaya nasıl karar vermiştin, o serüvenden bize bahsedebilir misin?

- Aslında 2007`de katılmak istemiştim. O dönem İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyordum. Aynı zamanda tiyatro ve dizi çalışmalarım vardı. Yarışmaya girmeme ise Burak Hakkı vesile oldu, bu aklı o verdi.

Modellik deneyiminiz yoktu yani...

- Hem de hiç... O yüzden bir sene boyunca yarışmaya hazırlandım. İlk başvurduğumda fotoğraf aşamasında elendim, ikincisinde yarı finale çıktım ama bacaklarım çok kaslı diye elendim. Üçüncü başvurumda ise yarışmayı dereceyle bitirdim.

Çok uğraşmışsın...

- Evet, gerçekten çok gayret ettim. Bu konularda çok hırslıyımdır.

ÇAĞATAY KİLO ALINCA ŞANS BANA GÜLDÜ

Olayın başına dönersek... Çağatay Ulusoy`un katılmaması senin için çok büyük bir şans olmuş?

- Öyle aslında. “Adını Feriha Koydum“ dizisine başlayınca formunu koruyamadı sanırım. Çünkü çekimler çok zorlu ve yorucu, başka bir şeyle uğraşmaya halin kalmıyor.

Dolayısıyla Çağatay`ın Onun yerine yarışmaya katılacağın sana ne zaman söylendi?

- Yarışmaya bir hafta kala söylediler, apar topar gittim. Herkes kısmetini yer ya... O kısmetliymiş, çok güzel bir diziye başladı. Ben kısmetliymişim, onun yerine yarışmaya gittim.

İkinci insan olmak seni üzmedi mi?

- Hiç öyle bir kompleksim olmadı. Bu yarışmaya katılmak zaten hayalimdi, bir de üstüne dünya ikincisi olunca çok sevindim. Çağatay da yarışmadan sonra arayıp tebrik etti.

432284_398761446817946_491887904_n_1915266257501b88b5ae5c0.jpg

Apar topar katıldığın bir yarışmadan böyle önemli bir derece almayı bekliyor muydun?

- Yok, giderken hiç iddialı değildim. Ama Bulgaristan`a gidip diğer yarışmacıları görünce kendime güvenim geldi doğrusu. İlk 5`e girerim diye düşünüyordum.

AİLEM HÂLÂ MODELLİK YAPMAMA SICAK BAKMIYOR

Bu arada, Best Model`a katıldığından ailenin haberi yokmuş. Doğru mu?

- Doğru, haberleri yoktu. Yarışmaya katılmama sıcak bakmıyorlardı çünkü. Televizyonu açıp karşılarında beni görünce şok geçirmişler.

Peki şimdi ne diyorlar?

- Alıştılar ama yine destek vermiyorlar. Çok katılar, çünkü kendi mesleğimi yapmamı istiyorlar. “O kadar o kadar okudun, niye mesleğini yapmıyorsun?“ diyorlar.

Daha çok yurt dışında iş yapıyorsun bildiğim kadarıyla...

- Evet, bir ay İstanbul`daysam üç ay yurt dışındayım. Ama Paris`e kabul edilmedim henüz. Çünkü oradaki ajanslar Türkler`e iş vermiyor, Türk modellerle araları iyi değil.

Neden?

- Kıvanç Tatlıtuğ`dan dolayı.

Nasıl yani?

- Zamanında Paris`teki ajansının sözleşmesine uymaması yüzünden önyargılılar... Fransa piyasası hâlâ bize kapalı.

BENİ KİMSEYE BENZETMEYİN

Bu arada seni Kıvanç Tatlıtuğ`a benzeten çok.

- Evet ama birine benzetilmekten hiç hoşlanmıyorum. Ben İbrahim Gayberi`yim.

Bu derece hayatında neleri değiştirdi?

- Bu derece aslında benim vitrinim. İş görüşmelerinde çok önemli bir referans oluyor.

Dizi teklifleri gelmeye başlamıştır tabi...

- Hem dizi hem de sinema filmi teklifi var. Şu an görüşme aşamasındayız. Yeni sezonda inşallah bir şeyler olacak ama acele etmiyorum.
282481_257149854312440_7293748_n_2123096815501b88cebc73f.jpg

AŞK BENCE ZAFİYETTİR

Aşk sizin için ne ifade ediyor?

- Aşk benim için bir zafiyettir. O yüzden öyle bir ışık yandığında hemen olay mahallinden uzaklaşıyorum. Şimdilik aşka ayıracak vaktim yok. Önce kariyer... Öncesinde ulaşmak istediğim hedefler var.

İhanet ve sadakat desem...

- Kova burcuyum... Çapkın burçtur, aldatmışımdır! Aldatılma konusuna gelince. Kadınlardan çok korkuyorum, çok zekiler. Erkekler ise saftır. Mutlaka aldatılmışımdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri