Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben Ve Sheamus Jericho ve Edge 'in bir güzel k...nı tekmeledik.
Onlara takım maçı nasıl yapılır gösterdik. Biz WWE 'nin Takım Şampiyonlarıyız. Der ve Ringden İner...
Onlara takım maçı nasıl yapılır gösterdik. Biz WWE 'nin Takım Şampiyonlarıyız. Der ve Ringden İner...
Loded çALAR Ve Admin Matt Gelir Doru Yendiniz Ama bakalım kemeri koruma maçında napıcaksınız jericko ve edgenin rovanş hakkı var istedikleri zamn kullanabilirler der ve ordan ayrılır
orda edge theme duyulur ve konuşur count out la bizim k.... tekmelemiş mi oluyorsunuz der. sanki yılın en ii adam dövemyi yaptınızda morisan sendi patakladımı hatırla seninki gibi count aut la deil 40m den spear ile
ve seni sakatlamyı başardım feuda bak ister istemez sakatlayıcı hareketmeş yapcak bişe yok
ve seni sakatlamyı başardım feuda bak ister istemez sakatlayıcı hareketmeş yapcak bişe yok Evet Count Out La Kı...nızı tekmeledik. Zaten Devam Etse Bile Biz Yeniyorduk Jericho 35
Sende 45 Din.
Sende 45 Din.
R-Miz Remix duyulur ve r-truth ile the miz sahaya gelir der ki:
madem öyle siz maç adil olmadı dıyorsunuz o zaman 6 kişilik bir maça hayır demezsiniz?
r-miz vs edge and jericho vs sheamus and john morrison hadi kabul edin adil değilse hadı der ve sheamus ile john morrisona birer dropkick vurur..
madem öyle siz maç adil olmadı dıyorsunuz o zaman 6 kişilik bir maça hayır demezsiniz?
r-miz vs edge and jericho vs sheamus and john morrison hadi kabul edin adil değilse hadı der ve sheamus ile john morrisona birer dropkick vurur..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)