Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/darkorbit/1631700-bolum-kurallari.html
ama bölüm kurallarında böle bir şey yok nakarsan sevinirim tamam konum sabit değil admalar yardım etmek için açtım bilmiyenler için bugün çıktı bende görmemiştim sonradan baki mdedim senin knouyu gördüm kbot türkiye temsilcisne baktım onda yazıyordu bende böle bir konu açtım ona ekliyim dedim çünkü o fix dosyası benim açtığım konu için gerekli çünkü benim konu ile ilişkili diye yaptım.. kötü bir baksatım yok
ama bölüm kurallarında böle bir şey yok nakarsan sevinirim tamam konum sabit değil admalar yardım etmek için açtım bilmiyenler için bugün çıktı bende görmemiştim sonradan baki mdedim senin knouyu gördüm kbot türkiye temsilcisne baktım onda yazıyordu bende böle bir konu açtım ona ekliyim dedim çünkü o fix dosyası benim açtığım konu için gerekli çünkü benim konu ile ilişkili diye yaptım.. kötü bir baksatım yok
http://www.turkmmo.com/darkorbit/1631700-bolum-kurallari.html
Birader boş konuşuyorsun desem ayıp mı etmiş olurum bu kadar yazmışsın tamamen boş bildiğini yap kardeşim
Elbet Depents görür
1677 mesajlık birinden böyle bir hata böyle saçma sebepler beklemezdim yazık hakikatenBirader boş konuşuyorsun desem ayıp mı etmiş olurum bu kadar yazmışsın tamamen boş bildiğini yap kardeşimElbet Depents görür
1677 mesajlık birinden böyle bir hata böyle saçma sebepler beklemezdim yazık hakikaten
tamam o zman kaldırıyorum senin konunun linkini koyuyorum burdanda senni konuna gelsinler sorun biter dimi
tamam o zman kaldırıyorum senin konunun linkini koyuyorum burdanda senni konuna gelsinler sorun biter dimi
Hı bak işte bu iyi ya da benim konuyu direk ekle virüs total virüs jotti bile var
Böylesi daha doğru sanırımŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)