HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
I3LacKDeviL ÇARIMIN IDI
Sw : Venüs
Şifremı unuttum Sorununu ÇözmediNN ... 2 AY OLDU BEKLIYORUM TİCKETLERIME CEVAP VERMIYOSUN .... 2 AYDAN BERI BEKLIYORUM
iNSAN Bİ CEVAP VERME GEREĞİ DUYAR ...
İNSAN Bİ İLGİLENİR BEE ... YAZIK ÇOK YAZIK 250 TLLİK ÇARIM ŞİFREMI UNUTTUM YUZUNDEN GİREMIYORUM
şİFREMI BANA GONDERRİRMİSİN DİYE KAÇA KERE TİCKET ATTIM Bİ KEREDE CEVAP VER YADA DÜZELT SORUNUMU
Sw : Venüs
Şifremı unuttum Sorununu ÇözmediNN ... 2 AY OLDU BEKLIYORUM TİCKETLERIME CEVAP VERMIYOSUN .... 2 AYDAN BERI BEKLIYORUM
iNSAN Bİ CEVAP VERME GEREĞİ DUYAR ...
İNSAN Bİ İLGİLENİR BEE ... YAZIK ÇOK YAZIK 250 TLLİK ÇARIM ŞİFREMI UNUTTUM YUZUNDEN GİREMIYORUM
şİFREMI BANA GONDERRİRMİSİN DİYE KAÇA KERE TİCKET ATTIM Bİ KEREDE CEVAP VER YADA DÜZELT SORUNUMU
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap versene admİn noldu hayirdir ? Kabullendİnmİ yoksa
Kardeşim Admin Robotmu Sen Cevap Yazınca Hemen Cevap Versin Adamın İşi Var Gücü Var Yaw Gördüğünde Sert Bir Cevap Verir.
Öncelikle Biraz Mantık Yürütelim Sizce Admin Neden Açmıyor Şifremi Unuttum Bölümünü?
Demekki Bir Sorun Var Oldukçada Büyük Bir Sorun Haftaya Oyuna Yeni Güncellemeler Gelecek Oyundan Sonrada Site İle İlgileneceğini Söyledi Admin.
Bu Üslupla Sana Yardımcı Olmaz Admin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...