mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Admin Kusra bakma ama sana artık***.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkinkoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

I3LacKDeviL ÇARIMIN IDI

Sw : Venüs

Şifremı unuttum Sorununu ÇözmediNN ... 2 AY OLDU BEKLIYORUM TİCKETLERIME CEVAP VERMIYOSUN .... 2 AYDAN BERI BEKLIYORUM

iNSAN Bİ CEVAP VERME GEREĞİ DUYAR ...

İNSAN Bİ İLGİLENİR BEE ... YAZIK ÇOK YAZIK 250 TLLİK ÇARIM ŞİFREMI UNUTTUM YUZUNDEN GİREMIYORUM

şİFREMI BANA GONDERRİRMİSİN DİYE KAÇA KERE TİCKET ATTIM Bİ KEREDE CEVAP VER YADA DÜZELT SORUNUMU

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap versene admİn noldu hayirdir ? Kabullendİnmİ yoksa

Kardeşim Admin Robotmu Sen Cevap Yazınca Hemen Cevap Versin Adamın İşi Var Gücü Var Yaw Gördüğünde Sert Bir Cevap Verir.

Öncelikle Biraz Mantık Yürütelim Sizce Admin Neden Açmıyor Şifremi Unuttum Bölümünü?

Demekki Bir Sorun Var Oldukçada Büyük Bir Sorun Haftaya Oyuna Yeni Güncellemeler Gelecek Oyundan Sonrada Site İle İlgileneceğini Söyledi Admin.

Bu Üslupla Sana Yardımcı Olmaz Admin.

2 nizde üslubunuza dikkat ediniz . Tek sen değilsin böyle çarının şifresini kaybeden . Admine veya ticketlere o kadar mesaj geliyorki sayamayacağın kadar . Herkese hemen cevap verilemez dimi? Biraz mantıklı olun . Ayrıyeten bu üslubla hiç biryere varamazsınız.
@admin; İlgilenebilirseniz bir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri