Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Darkorbit Bot kullanırken yakalanmamak için!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SilentDream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Not : Bu söyleyeceklerim %100 güvence vermez.İlla yakalanmayacaksınız gibi bir şey yok onuda söylemeden geçmiyim

1-Sakin serverlar bulun
*Sakin server derken kastım az oyunculu kolayca elit olabileceğiniz oyuncu sayısı az sakin yerler bulun

2-Ülke isimlerinin bulunduğu serverları tercih etmeyin
*Ülke ismi ( Türkiye 2 , Almanya 3 Gibi ) serverlar daha fazla kontrol edilen oyuncu sayısı daha çok serverlardır.

3-Eğer Türkiye2 gibi kalabalık yerde sağlam çarınız var ise ;
*Kalabalık bir yerde sağlam çarınız var bırakmakta istemiyorsunuz o zaman botu sınırlı kullanın bot yaptıktan sonra bir yarım saat süreyle kendi elinizle kasın

4-Yeni açılan serverları seçmeyin!
*Yeni açılan her şey çok ilgi görür bu darkorbitin serverları içinde geçerli..Yeni açılan serverda ilk günler oyuncu sayısı çok olur hatta bu ilerleyen günlerde de artar..Oyuncu sayısı arttıkça oyuncularla ilgilenen yöneticilerin de çok olması lazım bu yüzden yeni serverlarda taramalar 2. kuralda olduğu gibi fazladır..

5-Neden ülkelerin bulunduğu serverları seçmeyelim?
*Bildiğiniz gibi Türkiye Almanya gibi serverlar darkorbitin En fazla oyuncuya sahip serverları..Ee tabi bunu yöneten yöneticilerde sağlam oluyor..Bu yüzden öyle yerlerde bot açmak diğer sakin serverlara göre çok ama çok kontrol altında tutuluyor

6-Her hafta id ve şifrenizi değiştirin
*Her gün id ve şifrenizi değiştirirseniz karışıklık olur.O yüzden her hafta değiştirmek daha mantıklıdır..Her hafta id - şifre değiştirirseniz yakalanma şansınız biraz daha düşer.

7-Nedir bu sakin serverlar?
*Benim şuan da oynadığım Global Avrupa 6 ( Int13 ) Serverı çok sakin ucuz bir server.Eğer bu konuya bakan arkadaşlarımız da böyle sakin ucuz server biliyorsa onlarda söyleyebilirler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Son düzenleme:
Not : Bu söyleyeceklerim %100 güvence vermez.İlla yakalanmayacaksınız gibi bir şey yok onuda söylemeden geçmiyim

1-Sakin serverlar bulun
*Sakin server derken kastım az oyunculu kolayca elit olabileceğiniz oyuncu sayısı az sakin yerler bulun

2-Ülke isimlerinin bulunduğu serverları tercih etmeyin
*Ülke ismi ( Türkiye 2 , Almanya 3 Gibi ) serverlar daha fazla kontrol edilen oyuncu sayısı daha çok serverlardır.

3-Eğer Türkiye2 gibi kalabalık yerde sağlam çarınız var ise ;
*Kalabalık bir yerde sağlam çarınız var bırakmakta istemiyorsunuz o zaman botu sınırlı kullanın bot yaptıktan sonra bir yarım saat süreyle kendi elinizle kasın

4-Yeni açılan serverları seçmeyin!
*Yeni açılan her şey çok ilgi görür bu darkorbitin serverları içinde geçerli..Yeni açılan serverda ilk günler oyuncu sayısı çok olur hatta bu ilerleyen günlerde de artar..Oyuncu sayısı arttıkça oyuncularla ilgilenen yöneticilerin de çok olması lazım bu yüzden yeni serverlarda taramalar 2. kuralda olduğu gibi fazladır..

5-Neden ülkelerin bulunduğu serverları seçmeyelim?
*Bildiğiniz gibi Türkiye Almanya gibi serverlar darkorbitin En fazla oyuncuya sahip serverları..Ee tabi bunu yöneten yöneticilerde sağlam oluyor..Bu yüzden öyle yerlerde bot açmak diğer sakin serverlara göre çok ama çok kontrol altında tutuluyor

6-Nedir bu sakin serverlar?
*Benim şuan da oynadığım Global Avrupa 6 ( Int13 ) Serverı çok sakin ucuz bir server.Eğer bu konuya bakan arkadaşlarımız da böyle sakin ucuz server biliyorsa onlarda söyleyebilirler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Tamam İyi Güzelde Sakin Serverlerde bi Baskına Gidiyorum Kimse Yok baskının Tadı Gelmiyor Full Gemin Olsa ne Yazar Kullanamıyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri