HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gemi neydiki okdar kastın demmeki harita boştu yada serverin değişik tr serveri değil![]()
Server Tr3 Harita 1-7 goli full hız beslemeli pbdo bot (Kbotum var ama yok gibi güncellenmio asdaas )
Server Tr3 Harita 1-7 goli full hız beslemeli pbdo bot (Kbotum var ama yok gibi güncellenmio asdaas )
benimde kbot var bende boxy ile kastırıyorum
saten çardaki itemler gitti 15 lf3 felan yeniden dizicem inşbenimde kbot var bende boxy ile kastırıyorumsaten çardaki itemler gitti 15 lf3 felan yeniden dizicem inş
inş. kardeşim ben de çekilişten kazandığım çarı vermiştim ona girmeye fırsat bulamamış xdzaaa yazar yazmam dökülüo işte biri dedi girip lordakia kesmiş hemen id şifre değiştim
inş. kardeşim ben de çekilişten kazandığım çarı vermiştim ona girmeye fırsat bulamamış xdzaaa yazar yazmam dökülüo işte biri dedi girip lordakia kesmiş hemen id şifre değiştim
çeşke o çekilişe katılabilseydim
ama bana çıkmazdı
inş çarı tekrar topluyacam leoyu bir alsam devamınıda flax kastırıp getircem
irise önem verdik adam 6 irisimizide sattı önce lf3leri yapıcam 15 tane son bo2 15 tane sonra irislere bakarız sornada goli felanŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)