cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Airrivals'a yeni başlıynalar içeri..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klmslk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar öncelikle hepimizin bildigi gibi 4 farklı gemi türü vardır bunlar

I-GEAR
B-GEAR
M-GEAR
A-GEAR

Evet arkadaslar şimdi airrivals için en uygun gemi seçinine gelelim..
İlk olarak oyuna yeni baslıyacagımız için herhangi bir çevremiz olmuyacak oyuna yabancı kalıcaz o yüzden en kolay lwl alan ve masrafı en düşük olan gearı seçmek zorundayız..
Bagzı arkadaslarımız geminin özelliklerine göre deilde hangisinin şekli hoşuna gidiyosa onu kullanıyo bir süre sonrada ya oyunu bırakıyolar yada yeni bir hesap açıyorlar :D :D :D
Şimdi arkadaslar birçok yerde her gearın özellikleri verilir ama yanında vermedikleri bagzı taktikler ve özellikler vardır Airrivals-HeroRivals-Skyrivals-Sky-Fighter hepsinde çok iyi hesaplarım oldu.

İlk olarak ıg den baslamak istiyorum...

I-GEAR:Arkadaslar her sitede söylendigi gibi en hızlı demidir fakat oyunun baslarında 70 lwl altı diger gemiler bize malesef yetişebiliyo ayrıca oyunu bilmiyen arkadaslarımız bu gemiyi seçerlerse ilk wslerinde ve savaslarında ilk 1 ay içinde bg lerden tek yerler
mg'lerin olasılıklı oklarına karsı koyamaz ve ag'nin menziline girerse (Aşırı İtisi) yetenegini kullanmadıgı sürece ne olursa olsun kaçamaz.
Peki bu geminin hep kötü yanlarını saydık şimdi iyi yanlarında eger ilerde ben bu gemiyi ögrenirim çevremi yaparım silahımı alır savaşırım diyorsanız bu gemi tam sizlik bg-mg gördügünüz anda rahatlıkla savasabilirsiniz hatta adamla havada hareketler
yaparak dalga geçebilirsiniz çok zevkli :D :D :D :D :D

Ayrıca b-gear dan sonra en hızlı kasan gemi türüdür ben şahsen ıg yim tr de zamanında 56 lwl gemimle 84 adamı öldürdügümü bilirim.

Peki ı-gear silah olarak ne kullanır..
Standart silah seçimini size bırakıyorum o kadar önemli deil ama ben şahsen jin kullanıyorum 45 rea ve üstü oldugunda çok serileşiyo
Gelişmiş silah olarak Ok silahından baska hiç bir şey kullanmamalıyız arkadaslar geri kalan silahlarla ancak ticaret için ugrasın..
Peki okumuz nasıl olmalı

I-gear avlamak için Olasılık ve rea basılı ok
B-gear avlamak için Realı veya delmeli ok bagzı bg ler gerçekten ıg gibi hızlı motorlar kullanıyo onlar içinde oka hız kazandıran kartlardan kullanabilirsiniz.
A-gear avlamak için Realı veya delmeli ok ayrıca en yavas gemidir a-gear
M-gear kullandıgımız ok ta ne kadar fazla delme olursa iyi olur çünkü çok saglam gemilerdir (bagzıları :D)

Stat dagılımı:Dükkandaki 27 motoruna göre statlarınızı verin arkadaslar ardından ruh ve yakıt max 30 olsun sakın 30 u geçmeyin !
Ardından geri kalan bütün statlar saldırı ya verin kolay kasarsınız
Asla ama asla savunma ve kalkana stat vermeyin

Evet sıra B-gear'da

Oyunda en çok hasarı veren ve nerdeyse en çok hasarı alan gemidir :D
Kullandıgı silahlar bawoo ve sahinsidir..
Sahinsi savas anında portlardan çıkan adamı tam kafası çıkarken anında indirmeye yarar :D :D :D
Bawoo ise ıg hariç her gearın korktugu bir silahtır ıg hariç dedim çünkü potansiyeli olan bir ıg kolay kolay vurulmaz
Özel yetenegi:Büyük patlama yetenegidir bu etrafta kaç tane gear varsa kendi enerjimiz örnek 12k etraftaki herkese 12k hasar verir savasda aynı anda 20-30 hatta daha fazlasını indirebilirsiniz..
Çok fazla hasar veriyo fakat malesef çok fazla hasar alıyo ag ve ıg ler bg avlamaya bayılırlar ve bu iştede iyidirler :D

B-gear statları:Dükkandaki 27 motoruna göre verin asla ama asla kalkana stat vermeyin !
Yakıt max 30 olmalı ruh ilerliyen lwllere göre en fazla 60 olmak şartıyla ayarlamalısınız geri kalan statlar saldırıya :D

Evet sıra M-gear'da

Oyunun en dayanıklı fakat malesef en düşük hasarı veren gemidir fakat olasılıklı bir ok ile ıglere çok zor anlar yaşatırlar..
Kullandıgı silahlar genellikle seri olmalıdır düşük hasar verdiklerinden hızlı bir şekilde saldırarak bu açıgı kapatmaya çalısırlar...
En zor kasılan gemidir savaslarda arkadaslarına kalkan-enerji basabilir baska haritalardan adam çagırabilir ve en önemlisi savasda buff vererek bizi birer ölüm makinesine dönüştürürler :)
Özel yetenegi:Arıtma bu yetenek karsıdaki gearın sahip oldugu kısacası bastıgı her skilin silinmesini saglar ve mglerin en çok korkulan yanı budur :) :) :)

Stat dagılımı:30 motoruna göre vermenizi öneririm bu motor bizleri hiç hareket etmeden istedigimiz yerde tutar buna 0 motoru denir ayrıca mglere özel olan bir yetenek daha geri geri gidebiliriz bu motorla birleşince
çok işimize yarar...
30 motoruna göre verdigimizde kalkana ve kaçısa asla stat vermeyin yakıt max 30 olsun geri kalan full atak olmalı

Son olarak A-gear oyunumuzun agır babalarından birisidir :D :D :D
fazla hareketi sevmez ama karsıdaki adama sıktıgında karsıdakini bale yaptırır gibi oynatır :D
Kullandıgı silah diger gemilerden farklı oalrak standart silahla savasır sehirde kullandıgı silaha bp derler 35 lwl den itibaren kullanılabilir.
A-gear arkadaslarımızın olasılıklı bp lerle ugrasmasını istemiyorum eger bulurlarsa realı bir bp bulup kasamaya calıssınlar

Stat dagılımı mg deki gibi 30 lwl motorunu aglerde kullanabilir.
yakıt max 30 ruh 60 kaçısa asla vermeyin motora uygun statları verdikten sonra full saldırıya verin statlarınızı...

Evet arkadaslar ellerim yoruldu :D :D :D
Bizzat kendim yazdım hiç bir yerden hiçbirşey alıntı yapmadım benim konumu çalmıssın diye kimse yorum atmasın :D :D

Bu arada hala daha karar veremediyseniz I-gear olmanızı tavsiye ederim kasarken fazla yetenek harcamaz diger gemilere göre en kolayıdır sonradan oyunu ögrenince istediginiz geara geçebilirsiniz :D
Herkese iyi oyunlar

EMEGE SAYGI :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri