- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar.Şimdi sizlere Vip Hack ve God Knife hilelerini paylaşacağım.Yanlız bunları ben Windows7 64 bitte denedim ve sorunsuz çalıştı.Sizlerde de çalışır mı,bilemiyorum.Gelelim anlatıma ;
1-) İndirdiğiniz dosyayı Rar'dan çıkartınız.
2-) Çıkan dosyaların içindeki ''Vip Hack'' isimli uygulamayı yönetici olarak çalıştırınız ( Xp ve Vista kullanıcılarının bunu yapmasına gerek yok.Zaten öyle bir seçenekleride olmayacak ).Karşınıza bir internet sayfası açılacak.Onu kapatınız.
3-) Rar'dan çıkarttığınız dosyaların içindeki ''God Knife'' isimli uygulamayı yönetici olarak çalıştırınız.
4-) ''PointBlank'' uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp,oyunu başlatınız.
5-) HackShield dolduktan sonra tekrar bir internet sayfası açılacak ve oyun başlamadan onu hızlıca kapatınız.
6-) Vip Hack'ta ki Ammo Freeze'yi açmayın.Çünkü oyun içinde ''Bilgisayarınızda yasadışı program kullanımı tespit edildi'' uyarısı çıkıp,oyun otomatikman kapanacaktır.
7-) God Knife'nin aktif olması için oyun esnasında önce ''H'' tuşuna,daha sonra ''Home'' tuşuna basarak aktif edebilirsiniz.God Knife'de sol tuş işlemez,bu yüzden sağ tuşu kullanınız.
Not : God Knife açıkken size bir tavsiye.Elinize RPD veya Counter Strike tarzıyla 5-1 alarak seri bir şekilde ateş edebilirsiniz.God Knife açıkken sarjör hemen değişir.
Not 2 : İllaki hileleri aynı anda çalıştırıp kullanmanıza gerek yok.Misal Vip Hackı kullanırken,God Knife'yi veya God Knife'yi kullanırken,Vip hackı kullanmanıza gerek yok.Ben sadecene oyunda iki hileyi birden aynı anda kullanabilirsiniz diye,anlattım.
Link:K.b kodlan kısı tarafından silinmesi istenmiştir
Virüs Total ;
Extra Not:Arkadaslar yeni fark ettik bazen oyundan atıyor onun için bugun arkadas butun gun vb den bu programı yazmakla urastı size link vericem internetizi yavaslata bilir birde net hızladırıcı atım istege gore kullanın
(ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDAN ALINTIDIR.)
ÖNEMLİ NOT:Bakın arkadaşlar her hack mutlaka ama mutlaka virüs vardır içine sinmeyen indirmesin ama bu virüsler bilgisyarınıza zarar vermez.
Link2:K.b kodlan kısı tarafından silinmesi istenmiştir
1-) İndirdiğiniz dosyayı Rar'dan çıkartınız.
2-) Çıkan dosyaların içindeki ''Vip Hack'' isimli uygulamayı yönetici olarak çalıştırınız ( Xp ve Vista kullanıcılarının bunu yapmasına gerek yok.Zaten öyle bir seçenekleride olmayacak ).Karşınıza bir internet sayfası açılacak.Onu kapatınız.
3-) Rar'dan çıkarttığınız dosyaların içindeki ''God Knife'' isimli uygulamayı yönetici olarak çalıştırınız.
4-) ''PointBlank'' uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp,oyunu başlatınız.
5-) HackShield dolduktan sonra tekrar bir internet sayfası açılacak ve oyun başlamadan onu hızlıca kapatınız.
6-) Vip Hack'ta ki Ammo Freeze'yi açmayın.Çünkü oyun içinde ''Bilgisayarınızda yasadışı program kullanımı tespit edildi'' uyarısı çıkıp,oyun otomatikman kapanacaktır.
7-) God Knife'nin aktif olması için oyun esnasında önce ''H'' tuşuna,daha sonra ''Home'' tuşuna basarak aktif edebilirsiniz.God Knife'de sol tuş işlemez,bu yüzden sağ tuşu kullanınız.
Not : God Knife açıkken size bir tavsiye.Elinize RPD veya Counter Strike tarzıyla 5-1 alarak seri bir şekilde ateş edebilirsiniz.God Knife açıkken sarjör hemen değişir.
Not 2 : İllaki hileleri aynı anda çalıştırıp kullanmanıza gerek yok.Misal Vip Hackı kullanırken,God Knife'yi veya God Knife'yi kullanırken,Vip hackı kullanmanıza gerek yok.Ben sadecene oyunda iki hileyi birden aynı anda kullanabilirsiniz diye,anlattım.
Link:K.b kodlan kısı tarafından silinmesi istenmiştir
Virüs Total ;
Extra Not:Arkadaslar yeni fark ettik bazen oyundan atıyor onun için bugun arkadas butun gun vb den bu programı yazmakla urastı size link vericem internetizi yavaslata bilir birde net hızladırıcı atım istege gore kullanın
(ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDAN ALINTIDIR.)
ÖNEMLİ NOT:Bakın arkadaşlar her hack mutlaka ama mutlaka virüs vardır içine sinmeyen indirmesin ama bu virüsler bilgisyarınıza zarar vermez.
Link2:K.b kodlan kısı tarafından silinmesi istenmiştir
Son düzenleme:
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
rar şifresi ne
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
turkmmo
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
içnde vh varmı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)