Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar m2 bob 1.4.5 sürümünü indirdim '' Metin2 '' dosyasının içine attım. Ekstradan dosyalar vardı at ve wallhack vs. İçin onlarıda pack'e attım. Şimdi açıyorum bu m2bob'u daha doğrusu açmaya çalışıyorum , pc not registriert hatası veriyor. Üyeliği yazıyorum , clienti seçiyorum dil seçiyorum login bot diyorum PC NOT REGİSTRİERT
Pc not register yazıyor. Sorun nedir ? Üyelikte mi sıkıntı var acaba ? :S Üyelik verebilecek birisi var mı ? Ö.m'den atarsa çok çok sevinirim. m2bob'un kendi sitesinden üyeliğimi kabul ediyor, giriyorum normal account diyor her şey eskisi gibi normal yani sitede de. Fakat hile kabul etmiyor lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim !

:ka24:
Pc not register yazıyor. Sorun nedir ? Üyelikte mi sıkıntı var acaba ? :S Üyelik verebilecek birisi var mı ? Ö.m'den atarsa çok çok sevinirim. m2bob'un kendi sitesinden üyeliğimi kabul ediyor, giriyorum normal account diyor her şey eskisi gibi normal yani sitede de. Fakat hile kabul etmiyor lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim !

:ka24: