HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Oyle Çakma Editörler degiliz.
İTÜ Bilgisaya Mühendisliginde Okuyorum
ismim Erkan Çağan.
Silkroad Editörlügü yapıyorum.
Cok Yakındada İsro da GM lige başlıyacagım.
Sizlere Gitmeden Ufak Birseyler Yapabilirsem ne mutlu.
Serverlara 14Dg Silahları Ekliye Bilirim..
oyun ici gorsel ozellikler ve daha fazlası icin.
editbysro@hotmail.com Adresini Ekleyiniz..
İTÜ Bilgisaya Mühendisliginde Okuyorum
ismim Erkan Çağan.
Silkroad Editörlügü yapıyorum.
Cok Yakındada İsro da GM lige başlıyacagım.
Sizlere Gitmeden Ufak Birseyler Yapabilirsem ne mutlu.
Serverlara 14Dg Silahları Ekliye Bilirim..
oyun ici gorsel ozellikler ve daha fazlası icin.
editbysro@hotmail.com Adresini Ekleyiniz..
Son düzenleme:
Ulan zaten bu GM'lik isteyenler editor olmak isteyenler web tasarımı yapanlar oyun kuranların hepsi bilgisayar mezunu 20+ yaşlarında bu kadar atmaya gerek yok. Sen kimsinkide isro da gm olucaksın canım benim ? isroda turk gmler mevcut oyle ha diyince gm mi olunuyor isroda ? 10 milyar para bayıl gene de gm yapmazlar seni. çaylak yerimi olum isro ? adamların joymax adlı firması var senin gibi arkası kırık kişiliğe gmlik mi vericekler 

Başvuru Yapıldı Ve Başvurum Üztdüzey Yöneticilere Devredildi. Merka Etme. Neyin ne olup bittiginiş senden daha iyi biliyorum.
Başvuru Yapıldı Ve Başvurum Üztdüzey Yöneticilere Devredildi. Merka Etme. Neyin ne olup bittiginiş senden daha iyi biliyorum.
Ahhahha
Hadi beni inandır itü bilgisayar üniversitesinin öğrenci kartını yolla ismin erkan çağan demişsin. isroda yaptığın başvuruyu yolla kabul ettigine dair yazıyı ss olarak yolla
doğru insanlarsınız ya hani