Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

4 gb sunucu alınacak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan booy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alacağım Server Files Özellikleri
1. files orta derece olacak level sınırı 127 olacak çelik muho vb baron vb dönüşümleri aktif olacaktır.
otomatik log silme vb
alacağım sunucu özelligi
4 gb + alacağı user sayısı lagsız bugsuz vb .
pack max 55 mb olmak zorundadır ful pack
giriş packda - 10 mb olmak zorunda
+ gelelim kendi çalışma alanımdaki gereken kurallara
1 . bilişim örnek bana

SÖZLEŞME .
1 gb da 200 online sorunsuz lagsız bugsuz alır dediyse
2 saldırı dc kapanma uyku modu sorunlar vb olmadığını onayladıysa
sorunsuz bir files ile destek vereceğini onayladıysa aksi taktirde onayladığı özelllikler + kurallar arasında aldığım sunucuda
örnek veryorum 1 gb da 200 online değilde 100 online dc atma lag bug ch kapanma saldırı vb sorunlarla karşılaştığımda ödediğim ücretin % 50 sini geri ödemek zorundadır .
kurallarım budur
www.cetin2.org olarak aradğım sunucuya taşıyacağım serverimi
ys belge vb ücret msn brakırsanız ve üstteki yazdığım 3 kuralı onaylarsanız msnden size dönüş yaparım.

Merhaba 4 GB Paketimiz 800 usere kadar 0 lag kaldırabiliyor saldırılara karsı %100 engel mevcut isterseniz eski sunucunuzuda ücretsiz yedekleyip bize taşırız
ve atma lag dc yaparsa %100 geri iade yapabiliriz.

Aşağıdaki özellikler tam size göre
metin2banner.png

İletişim : satis@optimusdizayn.com.tr

Merhaba,
dilediğiniz özellikler göz önüne alınarak söylüyorum,
istediğiniz şekilde hizmeti sağlayabiliriz
i7 k2700 3.40 Ghz işlemci ile hizmet sağlamakdayız
Almanya/netdrekt lokasyon olarak hat kavramıda oldukca yüksekdir,
4096 mb ddr3 ram ve aynı şekilde ssd disklerimizle sunucunuzda hayli bir performans verizi taşır,
test edilmemiştir fakat online user olarak 500 Usere kadar sıkıntısız garantisini verebilirim,
aynı şekilde işleminizi ancak cuma günü yani yarın teslim alabilirsiniz,
iletişim: noc@bursasunucu.net

Arkadaşım ben www.skynetbilisim.com dan aldım ama araştırıdm nedir neyin nesidir diye ilk ay 1 gb aldım denedım bunları sonra ki aylarda 2 gb aldım yavaş yavaşta yükselcek allahın izni ile :) .... vallahi hem mobil ödeme hemde nakit ben pişman degilim ama aradıgım sunucuyuda buldum siteme kadar ordan aldım ve ayrı ekten bayan ilgileniyor 4x4 her soruma cevap aldım ve bir kaç istekte bulundum istege görede server kurdular allah razı olsun ... Sonunda Huzura Kavuştum Malum çevre Tokatçi kaynıyor Ama ben Skynetbilişimden çok memnunum Allah razı olsun onlardan adam gibi bilişim

eger sunucu arıyorsan Şiddetle www.skynetbilisim.com tavsiye ediyorum pişman degilim tekrar bütün çalışanlara tşk ederim....

unutmadan Msn lerini verim :) : destek@skynetbilisim.com böyle hizmete böyle destek veririm SONUNA KADAR....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri