Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her Yerde Wifi Çekmeyebilir...Wİ-Fİ var zaten buna ne gerek![]()
Konu Tamamen Bana Ait Demişsin Bali Milleti Kandırma Kardesim gir bak heryerde var yen bir konu deil.Merhaba Arkadaşlar Simdi Size Telefon İle Bedava İnternete Girmeyi GösterecemGerekenler ;1.Telefon (PC Suite Uyumlu Olsun Yeter)2.USB Kablosu (Telefonu Bilgisayara Bağlamak İçin)3.VODAFONE Hat (İçinde Köntör Olmasın)4.Vodafone Pc SuiteAdımlar ;1.İlk Olarak Pc Suiteyi İndirelim.(Googleye Pc Suite Yazın İsteyenler PM Atsın Linki Yollayam2.Sonra Bilgisayara Pc Suiteyi Kuralım3.Usb Kablosunun Bir Ucunu Telefona Bir Ucunu Bilgisayara Takalım.4.Taktıktan Sonra Telefon Size Soraca Nasıl Kullanmak İstersiniz Diye Siz Pc Suiteyi Seçelim.Eger Sormazsa Ayarlar>Bağlantı>USB Kablosu>Pc Suiteyi Seçelim5.Sonrada PC Suiteden İnternete Bağlanı Seçelim.
6.Kendisi 10 Saniye İçinde Bağlacaktır.
Bağlantıktan Sonra Tariyicimizi Açalım ve Adres Bölümünewap.logizmo.com.daveproxy.co.uk - wap.logizmo.com.oroxy.com - wap.logizmo.com.hidedoor.com - wap.logizmo.com.kproxy.com Bunlardan Birini Yazalım Girince Boşluga İstediginiz Siteyi Yazın Örn: google.com yazıp go ya tıklayınNot: Hızlı Gezinmek İsteyen Tarayıcı Ayarlarından JAVASCRİPTİ Kapasın.Bu Arada Daveproxy Bazen Girmeyebilir Ama Hızlıdı 800 ü GördümKonu Tamamen Bana Aittir.Kaynak Gösterilerek Paylaşılarbilir.İstek Olursa Turkcell GelecekYöneticiler Kilitlemezseniz Sevirim Buna Bakarsak Bedava .in Almakta Sorun Ama O Konular Açık

Tamam ben sana konu yok demiyorum ama bu konu benimKonu Tamamen Bana Ait Demişsin Bali Milleti Kandırma Kardesim gir bak heryerde var yen bir konu deil.![]()
yanı anlatım benim eger bu anlatımın aynısınıu bul silerim konuyuŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)