HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi uzun bir süredir forumdayım bir çok dostum oldu pek fazla düşmanım olmadı ancak son zamanda forumdaki yeni katılan kişilerin durumu ortada pekde fazla uğraşmaya değmeyecek insanlar...
Zamanı geldi diye düşünüyorum bildiğiniz gibi yönetimden ayrıldıktan sonra özelliklede sbs'den sonra aşırı derecede uğraştım.
Belki çok yakında uzman olabilirdim.Tıpkı istifa etmeden önce mod olabileceğim gibi,
Artık pek bir önemi yok.Biz ne kdar forum içinde uğraşsakda forum herşeyiyle bir forumdur üyeleriyle,mesajlarıyla konularıyla...
Artık pek konu açmicam mesaj arada belki yazarım okullarda açılıyor yakında tamamen gidicem forumdan...
Gidiş nedenim sadece "Değersiz insanlar
"
Bildiğiniz gibi uzun bir süredir forumdayım bir çok dostum oldu pek fazla düşmanım olmadı ancak son zamanda forumdaki yeni katılan kişilerin durumu ortada pekde fazla uğraşmaya değmeyecek insanlar...
Zamanı geldi diye düşünüyorum bildiğiniz gibi yönetimden ayrıldıktan sonra özelliklede sbs'den sonra aşırı derecede uğraştım.
Belki çok yakında uzman olabilirdim.Tıpkı istifa etmeden önce mod olabileceğim gibi,
Artık pek bir önemi yok.Biz ne kdar forum içinde uğraşsakda forum herşeyiyle bir forumdur üyeleriyle,mesajlarıyla konularıyla...
Artık pek konu açmicam mesaj arada belki yazarım okullarda açılıyor yakında tamamen gidicem forumdan...
Gidiş nedenim sadece "Değersiz insanlar
"Herkez hakkını helal etsin,saygılarımla HERKUL01 

Zamanında yönetimden ayrılma diye az konuşmadım sonradan pişmanlık geldi ve tekrar katılmak istedin ama bir türlü katılamadın. Şimdi modaratördün tahminim ben seni gene burada görürürüm sen merak etme
Hayatında başarılar
Hayatında başarılarZamanında yönetimden ayrılma diye az konuşmadım sonradan pişmanlık geldi ve tekrar katılmak istedin ama bir türlü katılamadın. Şimdi modaratördün tahminim ben seni gene burada görürürüm sen merak etmeHayatında başarılar
Sağolasın ama bu sefer farklı kardeşim eskiden zaten geri döneceğimi söylemiştim sana ve yönetimdeki diğer arkadaşlara ve bir çok arkadaşa
Ben hiç bir zaman geri dönmemek üzere gidiyorum demedim deseydim emin ol ki geri dönmezdim.Artık gerçekten geri dönmemek üzere gidiyorum.Sağolasın. 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)