Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

bu nedr ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doctoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2174686-jupiter-hakaret-icerde.html

bu ss deki konusmaların coğunda aynı konusmaların değişik acılardan cekilerek bir araya toplanması sonucunda olustrulmustr banlık olan olmayan tum ss ler cekilmiş bu fotoğrafların hangilerinde ss lik durum war oğrenmek istiyorum ve kaç gunluk ban ?

aynı zamnda önceden konu acdığı fakat ss lik bir durum yok denilen ss leri bile koymus ilgilenırsenız tesekrler ordaki ss leri oğrenmek istiyorum benmde bir kaç fotom war eğer dusunduğum seyler kufr olarak alındıysa kanıtım olacaktr elbet..

Son düzenleme:
hayırlısı be ugur İLGİLİ KİŞİLER İLGİLENİOR SEN KADAR BİLİORLAR TAKMA KAFANA BÖLE ŞEYLERİ :)))

Ben ne dedım size sw yi bıraktım dedim boyle veletlerle ugrasmayın dedim ama sizz bunlara cvp veriyorsunuz ugurrr al cep tlf nosunu ya da face ya da skype cagır halledelim , lan erhan derdini söyle dermanını bulalım derman cok bizde oyunun içine etmeden oyna oyununu

sennle sonra ilgilenıcem sana suprizlerım war sen sus hele... senn sorunun neki aynı seyleri defalarca cekip koymussun bu sahtekarlığa girer ilgilenılmesini istiyorum..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)