HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaşlar.
Bi forumda gördüm."Kişisel sayfam" diye bir bölüm vardı.Gayette hoşuma gitti.Sizinlede paylaşmak istedim.
KeNji adminimizin açmış olduğu Künye konusu gibi konular açılıyor bölüme istediğiniz konuları açıyorsunuz,konularda istediğiniz herşeyi yazabiliyorsunuz.Yani bi şekilde blog siteleri gibi.İstediğinizi konunuzda paylaşıyorsunuz.Konunuz siteniz gibi oluyor.Forumda bir çok sorunun olduğu şu zamanda süper gider diye düşünüyorum.
Güzel olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?
NOT : Lütfen konuyu admin'ler yorum atana kadar kilitlemeyin.
Not 2 : Konuyu 2.defa açıyorum önceki konu kilitlenmişti.Kilitleyen arkadaşın yazmış olduğu mesaj :
Bi forumda gördüm."Kişisel sayfam" diye bir bölüm vardı.Gayette hoşuma gitti.Sizinlede paylaşmak istedim.
KeNji adminimizin açmış olduğu Künye konusu gibi konular açılıyor bölüme istediğiniz konuları açıyorsunuz,konularda istediğiniz herşeyi yazabiliyorsunuz.Yani bi şekilde blog siteleri gibi.İstediğinizi konunuzda paylaşıyorsunuz.Konunuz siteniz gibi oluyor.Forumda bir çok sorunun olduğu şu zamanda süper gider diye düşünüyorum.
Güzel olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?
NOT : Lütfen konuyu admin'ler yorum atana kadar kilitlemeyin.
Not 2 : Konuyu 2.defa açıyorum önceki konu kilitlenmişti.Kilitleyen arkadaşın yazmış olduğu mesaj :
ilk nedeni forumu bir hayli yavaşlatır.
Bir bölüm veya bir konu forumu ne kadar yavaşlatıyorsa bu bölümde o kdar yavaşlatır.
İkinci nedeni ise, böyle bir şey isteyen varsa gitsin blog alsın kendine![]()
Blog alabilirler ancak foruma hiç bir yararı olmaz (FORUM DIŞI LİNK VERMEK YASAK) foruma yararlı olsun diye böyle bir bölüm istiyorum.
İyi Düşünce Bence Olmalı.
Eyvallah,sağolasın.
Ya adam bi konuya bakar ya
Not 2- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)