Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Birdaha Görebileceğinizi Zannetmiyorum Lakin Yakında MYSunucu Burada Olacak Emin Olun Piyasa Kızışacak
Sitelerine girip baktımda benim whcms çalınan temamı editleyip kullanması benle rekabete girebileceğini göstermiyor

Neyse zaman herşeyin ilacıdır gösterir.
Sitelerine girip baktımda benim whcms çalınan temamı editleyip kullanması benle rekabete girebileceğini göstermiyor
Neyse zaman herşeyin ilacıdır gösterir.
Pek Zannetmiyorum Sizden Çalıntı Olduğunu Temayı Kendileri Aldılar Aralık Stoklu Teması Olarak Bilindiği Üzerede Bu Temayı Yanlızca Siz Kullanmıyorsunuz Bu Temayı ;
www.bordobilisim.com
www.direk.net.tr
Gibi Firmalarda Kullanıyor Diyeceksinki Slider Ne İş Onu Sizin Sitenizde Görüp Beğenip Almışlar Temada Çalınma VS Yoktur İncelersen Anlarsın Zaten.
Pek Zannetmiyorum Sizden Çalıntı Olduğunu Temayı Kendileri Aldılar Aralık Stoklu Teması Olarak Bilindiği Üzerede Bu Temayı Yanlızca Siz Kullanmıyorsunuz Bu Temayı ;
www.bordobilisim.com
www.direk.net.tr
Gibi Firmalarda Kullanıyor Diyeceksinki Slider Ne İş Onu Sizin Sitenizde Görüp Beğenip Almışlar Temada Çalınma VS Yoktur İncelersen Anlarsın Zaten.
Tema stokluydu evet ama stok adetinden fazla satılıp sonra dağıtıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)