R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Yılmaz İnternet Hizmetleri Devir Edilmiştir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaolan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Birdaha Görebileceğinizi Zannetmiyorum Lakin Yakında MYSunucu Burada Olacak Emin Olun Piyasa Kızışacak

Sitelerine girip baktımda benim whcms çalınan temamı editleyip kullanması benle rekabete girebileceğini göstermiyor :)

Neyse zaman herşeyin ilacıdır gösterir.

Sitelerine girip baktımda benim whcms çalınan temamı editleyip kullanması benle rekabete girebileceğini göstermiyor :)

Neyse zaman herşeyin ilacıdır gösterir.

Pek Zannetmiyorum Sizden Çalıntı Olduğunu Temayı Kendileri Aldılar Aralık Stoklu Teması Olarak Bilindiği Üzerede Bu Temayı Yanlızca Siz Kullanmıyorsunuz Bu Temayı ;

www.bordobilisim.com
www.direk.net.tr

Gibi Firmalarda Kullanıyor Diyeceksinki Slider Ne İş Onu Sizin Sitenizde Görüp Beğenip Almışlar Temada Çalınma VS Yoktur İncelersen Anlarsın Zaten.

Pek Zannetmiyorum Sizden Çalıntı Olduğunu Temayı Kendileri Aldılar Aralık Stoklu Teması Olarak Bilindiği Üzerede Bu Temayı Yanlızca Siz Kullanmıyorsunuz Bu Temayı ;

www.bordobilisim.com
www.direk.net.tr

Gibi Firmalarda Kullanıyor Diyeceksinki Slider Ne İş Onu Sizin Sitenizde Görüp Beğenip Almışlar Temada Çalınma VS Yoktur İncelersen Anlarsın Zaten.

Tema stokluydu evet ama stok adetinden fazla satılıp sonra dağıtıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri